Csak nekem van hányingerem ettől az össznépi hittérítéstől?
Vannak emberek aki nem csinálnak semmi rosszat csak épp a szokásiak eltérők mint másnak.
Pl nem bulizósak, nem élnek nemi életet v nem akarnak gyereket...
Erre mások folyton piszkálják őket h miér így meg úgy és még van képük megmondani h mit csináljanak.
Most nem tök mind 1 h Gipsz Jakabnak milyenek a szokási h mennyire party állat v sem v milyen a kocsija van e jogsija egyáltalán.
Lehet jobb szeret busszal járni na és akkor mi van ?
Mint ha bárkinek is rosszabb lenne tőle.
Akkor mér nem hazudtad azt h van ?
Aztán megmondod h a továbbiakban közöd ?
#2 hazudjak csak azért, hogy elfogadjanak? Sz@rom én le a véleményüket, meg hogy mi tetszik nekik és mi nem. ha mások véleménye szerint kellene élnem az életemet, akkor már rég megöltem volna magamat.
Aztán ha 1x azt hazudok, jön a céges vacsora, akkor megint hazudni kell, aztán jön egy 4. alkalom amikor ismét. Én a céghez dolgozni járok be és nem hazudozni.
Így is megmondtam nekik, hogy mennyi a közük hozzá.
Akkor nem gond.
Am én dolgoztam cégnél de mi nem vacsorázgattunk csak hajtottunk mint a gép.
Arnold Schwarzenegger is így gondolkodott. Szóval nem vagy egyedül. Ő sokra vitte abban, amit el akart érni.
Érdemes meghallgatni. https://www.youtube.com/watch?v=SuuXWIrpnOo (van magyar felirat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!