Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Velem van a baj hogy WellHello...

Velem van a baj hogy WellHellot hallgatok?

Figyelt kérdés
WellHellot is hallgatok van egy par jo számuk es nekem tetszenek. De egy ketto haverom azt mondja hogy b*zi vagyok mert ilyet hallgatok meg halott penzt es az amerikai rappet meg nem szeretem. Engem nagyon nem erdekel hogy ok mit gondolnak én attol meg hallgatni fogom. De az viszont erdekelne hogy csak a hulye haverjaim gondoljak-e igy vagy mas is. 15/F

2016. jún. 10. 21:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%

1. Ízlésen lehet vitatkozni, mert van, akinek nincs.

2. Neked nincs.

3. A nosahoj nem rap.

4. A döglöttpengő sem.

5. A haverjaidnak igaza van, még akkor is, ha csak Eminemig vagy 2Pac-ig jutottak el.

6. Nem a pop zenével van gond, hanem, hogy az általad hallgatott előadók a legalja színvonalat képviselik mind zenei megvalósításban, mind szövegi szinten, mind előadásmódban.

2016. jún. 11. 14:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Wellhello, Dedmani:

Inkább csak pancserek. Ennyi.

2016. jún. 11. 15:22
 13/16 A kérdező kommentje:
Leszolni nem kell én sem szoltam le mast. Nem tudok vele mit csinalni hogy nem szeretem azt a fajta rappet. Meg a magyar real trill-t se. Ezen kivul meg trap-at es hasonlókat hallgatok.
2016. jún. 11. 16:34
 14/16 anonim ***** válasza:

11-est leszavazták,de miért is?

A 6. pontban csak az igazságot írta le :)

Nem az ízlésről van szó,mert mindenki azt hallgat,ami neki tetszik...de a zenei részéről jócskán lehetne vitatkozni,mert amit a "nagyok" csinálnak,az nem zene,bárhogy is nézzük. Az gépiesített f*s,és,ha ez nem lenne elég,még a koncerten is playback megy, vagy az alá tesznek valami effektet,de tuti nem az eredeti hangjuk az....itt újra Wellhellóra gondoltam.

Másik pozitívum hozzájuk:az első sor bal szélén voltunk,de olyan érzésem volt,mintha a tér leghátulján lettem volna...csak az előttük levő pár emberrel foglalkoznak,azoknak szórják 42 ezres papírpénzüket...illetve 30 percet késtek,mert nem volt elég ember a tánctéren :)) És éppenséggel olyan koncerten is voltam,ahol ismertebb zenekar játszott,alig volt benn pár ember a teremben (max 10!!),és kijöttek simán...nagyon sajnáltam őket (a sírás kerülgetett),de koncert végén elmondtam pár tagnak,hogy azért minden elismerésem,nem mindenki tenné meg,mint a fenti példa is mutatja,pedig hát ők Magyarországon az a banda,akiért annyira odavannak.

2016. jún. 14. 21:03
 15/16 anonim ***** válasza:
47**
2016. jún. 14. 21:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem egy pár jó számuk van, hanem van egy pár számuk.

Amúgy meg a Halott Pénz, meg a Wellhello kb ugyanaz, szóval nem is értem :D

2016. júl. 5. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!