Velem van a baj hogy WellHellot hallgatok?
1. Ízlésen lehet vitatkozni, mert van, akinek nincs.
2. Neked nincs.
3. A nosahoj nem rap.
4. A döglöttpengő sem.
5. A haverjaidnak igaza van, még akkor is, ha csak Eminemig vagy 2Pac-ig jutottak el.
6. Nem a pop zenével van gond, hanem, hogy az általad hallgatott előadók a legalja színvonalat képviselik mind zenei megvalósításban, mind szövegi szinten, mind előadásmódban.
Wellhello, Dedmani:
Inkább csak pancserek. Ennyi.
11-est leszavazták,de miért is?
A 6. pontban csak az igazságot írta le :)
Nem az ízlésről van szó,mert mindenki azt hallgat,ami neki tetszik...de a zenei részéről jócskán lehetne vitatkozni,mert amit a "nagyok" csinálnak,az nem zene,bárhogy is nézzük. Az gépiesített f*s,és,ha ez nem lenne elég,még a koncerten is playback megy, vagy az alá tesznek valami effektet,de tuti nem az eredeti hangjuk az....itt újra Wellhellóra gondoltam.
Másik pozitívum hozzájuk:az első sor bal szélén voltunk,de olyan érzésem volt,mintha a tér leghátulján lettem volna...csak az előttük levő pár emberrel foglalkoznak,azoknak szórják 42 ezres papírpénzüket...illetve 30 percet késtek,mert nem volt elég ember a tánctéren :)) És éppenséggel olyan koncerten is voltam,ahol ismertebb zenekar játszott,alig volt benn pár ember a teremben (max 10!!),és kijöttek simán...nagyon sajnáltam őket (a sírás kerülgetett),de koncert végén elmondtam pár tagnak,hogy azért minden elismerésem,nem mindenki tenné meg,mint a fenti példa is mutatja,pedig hát ők Magyarországon az a banda,akiért annyira odavannak.
Nem egy pár jó számuk van, hanem van egy pár számuk.
Amúgy meg a Halott Pénz, meg a Wellhello kb ugyanaz, szóval nem is értem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!