Az gáz, ha 15 évesen beatlest, nirvanát, metallicát hallgatok? Bövebben lent!
Vannak rockerek, hidd el :) Én pl pont nem
vagyok az, de az osztályból és évfolyamból egy páran igen. Sulirádióba is rock-zenét játszanak :D És hogy hanyas években futottak be... Ugyan kit érdekel, szerintem aki szereti a rockot, nem fog ódivatúnak tartani ilyesmi miatt, de más sem.
Hallgass, amit szeretsz, hiszen te hallod, nem? :)
(Én amúgy egy időben szerettem Homonyikot... Nem is rock, de nem is mai, semmi baj nem lett belőle, hát na)
En is inkabb a regebbi zeneket preferalom
Nirvana,Guns n Roses,Motley Crue,Iron Maiden,Judas Priest,Nirvana forever,Motorhead (Rip Lemmy),Pink Floyd,Deep Purple (bar toluk csak egy-kettot)
Ha van kedved irhatsz:)
14/L
ne felj,amig a fold kerek...
Mindig lesznek rockerek \m/
"Szerintem az a gáz mikor fiatalok ilyeneket hallgatnak, és tömegesen kérdezgetik hogy normális-e..."
Egyetértek veled. Kit érdekel mit hallgatsz? Én is szoktam ilyeneket hallgatni, imádom a Beatles-t, a Nirvana-t, a Queen-t, és még sorolhatnám! Ne aggódj emiatt. És én sem szeretem a tuc tuc zenét (akkor is ez a neve és nem dupstep!! :D), de tőlem táncikáljanak csak a barátaim a diszkóban ezekre, engem nem zavar :)
Igen gáz ! Mégis , hogy képzeled ? Egyáltalán , hogy mered feltételezni , hogy a fosládából (gy.k. : tv) szóló zenék nem jók neked ?
Komolyra fordítva , hagyjátok már abba ezeket a hülye kérdéseket , ez már úgy a 4842387. ilyen ezen az oldalon :)
igen, ez a kérdés nekem is ilyen tipikus figyelemfelkeltőnek tűnik az a, "idenézzetek, különleges és király vagyok, csak úgy teszek mintha aggódnék miatta"
én is rocker vagyok, barátaim is, de nem érdekel ki mit gondol.
az a gáz, hogy mostanában egyre több nirvanás pólós csitrit látok, úgy hogy közben azt se tudják mi az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!