Az nagyon furcsa, ha én az utcán nem telefonozok és zenét sem hallgatok?
Szerintem nem vagy béna, én sem hallgatok sem zenét az utcán, sem pedig nem nyomkodom a telefont ész nélkül. Ha ennyitől béna az ember, akkor igen, már ketten vagyunk. :D
Szerintem kell hogy az ember lássa is a környezetét, ne csak a virtuális világban éljen. Szívesebben nézelődök az utcán, vagy beszélgetek, vagy bármi hasonló, mint hogy még ott is a telefonomon bogarásszak, és kizárjam a külvilágot. :)
Én pont a másik táborba tartozom, engem is ütöttek már el majdnem, 2 alkalommal is, pont az ilyen "sehallselát" üzemmódba kapcsoltam pár másodpercre, amikor zenét kerestem a telefonomon. Igyekszem azért normálisan közlekedni, de ritkán megesik az ilyen.
Én ahogy kilépek az ajtón, azonnal dugom is be a fülhallgatót a fülembe, anélkül unalmas lenne számomra a séta, és nekem az a fél óra, amikor eljutok A-ból B-be, az a relaxálós időszakom, amikor kikapcsolok, és élvezem a zenét. :)
Szerintem nem vagy béna, de jobb sem vagy a többi embernél.
"Szerintetek én akkor most béna vagyok ,hogy eltérek az átlagtól?"
Határozottan nem, sőt, kimondottan értékelem, hogy egyáltalán el akarsz térni az átlagtól. Hadd csináljon mindenki azt, amit akar. Ha követni a többi kockát, kövesse, ha pedig nem, akkor ne. Nem hiszem, hogy a telefonjukat bújó embereket pedig éppen veled foglalkoznának.
"Szerintetek én akkor most béna vagyok ,hogy eltérek az átlagtól?"
szerintem inkább az a béna, hogy te most emiatt hajlamos vagy azt gondolni, hogy béna vagy meg eltérsz az átlagtól. nem tudom, hol élsz, de az én környezetemben több az olyan ember, aki nem a telefonjával foglalkozik az utcán, mint aki igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!