Az nagyon furcsa, ha én az utcán nem telefonozok és zenét sem hallgatok?
Figyelt kérdés
Biztos már mindenki észrevette ,hogy bármerre is megy mindenhol lehajtott fejjel kockulnak a telefonon az emberek. Már többször is hallottam ,hogy történtek balesetek ebből, mert pl. valaki nem nézett körül és elcsapta egy autó. A zenehallgatás is ugyanígy elveheti a figyelmet, de én mindig arra gondolok mivanha valaki utánnam kiabál és nem hallom meg mert rajtam van a füles. Szerintetek én akkor most béna vagyok ,hogy eltérek az átlagtól?2015. máj. 8. 13:25
11/16 anonim válasza:
Zenét nem lehet utcán hallgatni. Amit ott hallgatnak az nem zene. Az olyan szar mint ami a tévében rádióban megy zene címszó alatt. Azért sikeres műsor a megasztár és társai mert az emberek ízléstelenek felszínesek, elképesztő módon buták és közveszélyesek.
12/16 anonim válasza:
Az a ciki ha valaki az utcán telefonozik.
13/16 anonim válasza:
11-es, miért ne lehetne az utcán zenét hallgatni? Bármit hallgathatok az utcán, amit kiviszek az iPodomon.
A kérdezőnek: telefont bambulni veszélyes és bunkóság, te csinálod jól.
14/16 anonim válasza:
Bármilyen hanghalmazt halllgathatsz az utcán csak zenét nem. A zenére oda kell figyelni ami utcán nem lehetséges több okból se.
15/16 anonim válasza:
Ezek szerint nem ugyanott lakunk (nálunk évente jár 2 autó az utcában) és nem ugyanannyira jegyezzük meg fejből a szöveget, a zenét. Egyébként én amúgy is mindig elgondolkodom valamin az utcán, szerintem meg lehet osztani a figyelmet. Az utcán való zenehallgatás unaloműzésre stb. megfelelő. Tény és való, hogy egy zeneakadémiai tanár nem ott fogja meghallgatni, hogy hanyadik hegedű a hamis. De arra, ami a célja (hogy ne legyen unalmas a dolog) megfelelő. Na meg van az a hanghalmaz, amit szívesebben hallgatok, mint a buszon ülő embereket.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. máj. 12. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!