Az miért van, hogy 1-2 másodpercnél nem tudom tartani a szemkontaktust senkivel, de még csak a szüleimmel sem? Még saját magammal is nehéz.
Figyelt kérdés
2015. máj. 7. 18:08
1/8 anonim válasza:
Önbizalomhiány szerintem, nagyon nem vagy magaddal elégedett, de a címkékből ítélve tudod ezt te is.
2/8 anonim válasza:
ennek vannak állati eredetei is. pl. a majmoknál ha túl sokáig nézel a szemükbe, akkor neked támadnak. szóval szerintem ez teljesen természetes, én se szeretek sokáig mások szemébe nézni, de nincs semmi problémám. amúgy ha rá mosolyogsz az emberekre akkor szerintem könnyebb
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor meg még hülyébbnek érezném magam.
2015. máj. 7. 20:19
4/8 anonim válasza:
Csináld azt, hogy amikor már nem bírod, nézz a szemöldökére, homlokára vagy az orrára, így nem kell a szemébe nézned, de ő ezt észre sem fogja venni, hogy másra figyelsz.
5/8 anonim válasza:
nem lehet, hogy valami komolyabb pszichológiai problémád van?
6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos de.
2015. máj. 9. 14:30
7/8 anonim válasza:
Jársz pszichológushoz? Szerintem ő segít(ene) ezt levetkőzni Neked. (Csak kissé drága mulatság.)
8/8 A kérdező kommentje:
Nincs nekem annyi pénzem.
2015. máj. 9. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!