Ha én metál zenét hallgatok akkor metalhead vagyok?
Hát szerintem hívhatod magad rockernek is, metalheadnek is (felénk ezt csak simán metálosnak mondják), nem változtat a dolgon semmit. A rocker egy általánosabb kifejezés, igazából mindenki rockernek mondható, aki a rock műfajon belüli zenéket kedveli, és mivel a metál is ide tartozik, ebbe a kategóriába mindenképpen beleférsz.
Aztán majd kinövöd ezt az ilyen-olyan stílus korszakot, akkor már nem hívod magad semmilyennek, kevésbé leszel elfogult, árnyalódik a zenei ízlésed és csak meghallgatod azt, amit szeretsz. Persze kamasz korban jó ez a csoportkohéziós dolog, jó érzés kicsit ki is lógni a sorból, meg kicsit tartozni is valahova. :)
Igen,mondhatod magad metalheadnek.
Hát figyelj,én elég sok stílusú zenét szeretek hallgatni.
AC/DC nőttem fel,meg hasonlókon de mellette rapp zenét is hallgattam.Azt még is rockernek neveztem magam.
Mostanra meg már mindent meghallgatok.
heavy Metál,rock,hard rock,hip hop,rapp,dubstep,hardstyle,stb.
https://www.youtube.com/watch?v=htKY2oD85rs Ezt meg küldöm neked tisztelt kérdező :D
Szerintem simán hívhatod magad rockernek, és nekem is az az egyik kedvencem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!