Vajon miért van az, hogy én sosem hallgatok zenét?
Ezt a két együttest én sose hallgattam. Hallottam róluk, de nem hallgattam bele, nem ismerem mai modern zenéket.
Megtetszik egy, akkor megnézem kapcsolódó videókat, de wellhello sose volt ott.
Nem hallgatok rádiót sem, autóban sincs, nem hiányzik.
Nahh, de nem tudom, miért van egyébként.
Engem zavar, nekem zaj sokszor inkább, mint szórakozás. De azt már tényleg nem tudom, hogy ez miért van.
milyen zenéket szeretsz amúgy?
nekem a Brains a kedvencem, egész nap tudnám hallgatni, de utazás közben én sem szoktam. Csak otthon és futás közben. ez van, nincs ezzel semmi probléma.:)
Mert még nem találtál olyat amit igazán szeretnél. Kényszerűségből felvenni pár divatszámot nem érdemes.
Sokáig én sem hallgattam zenét. Aztán láttam egy sorozatot amit szerettem, megtetszett benne egy zene, kerestem hasonló műfajúakat, és mamár negyed évente frissítem a lejátszási listámat, köztük egy welhello
, mylecirus, cigány mulatós meg semmilyen agyonhypeolt sláger nem szerepel.
Tinédzser korom óta szinte mindig Guns N' Roses-t, Linkin Parkot, Mötley Crüe-t, általában 80-as évek rockot hallgatok, ha elmegyek valahova, mert lenyugtat.
Engem nem szoktak leszólítani, viszont rengeteg az ember, a tömeg, ez baromira fel szokott idegesíteni, és ha megy a zene, a dühöm elszáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!