Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az gáz, ha 15 évesen beatlest,...

Az gáz, ha 15 évesen beatlest, nirvanát, metallicát hallgatok? Bövebben lent!

Figyelt kérdés
Egyszerüen nem tudom , egy éve ilyen nem is járt a fejemben , csak rengeteg (föleg rockot és metált) olyan bandát hallgatok akik a 80-90-es években futottak be . Elkezdtem gitározni is , de kezdem úgy érezni , hogy ez kezd eltünni , vagy csak azért érzem így , mert egy rocker sincs a közelembe ? Most valamiért ódivatúnak érzem magam , tévedés ne essék , szeretem ezt a müfajt , nem is akarom abbahagyni , csak félek , hogy 20-25 év múlva már feledésbe fog merulni , mivel a modern technikában elég nagy szerepe van az elektronikus zenének , a tuc tuc zenének , amiket nem kedvelek. Nincs ebbe beleszólásom , csak félek , hogy késobb alig fogják ezt a müfajt hallgatni , nem tudom , hogy a 90-es , vagy a 2000-es években is így gondolták-e . Sok fiatal van , aki ugyan ezeket hallgatja ?

2016. jan. 12. 21:49
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%
Egyet értek veled én Bon Jovit hallgatok már legalább 2 éve az osztályban sokan leszólnak ez miatt de nem érdekel! Én is félek h amire 30 éved leszek nem fogják tudni mi az a zene csak a tuctuc fog maradni és normális zenéből semmi
2016. márc. 30. 15:57
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

őszintén szerintem az gáz ha ez érdekel téged hogy mit gondolnak róla!:D sz*rd le hogy mások mit mondanak, a te ízlésed, te döntésed.

viszont itt nem védeni akarom a "tuctuc" műfajt, de valljuk be, hogy az sem ördögtől való. mint ahogy mi a rockot szeretjük, mások meg azt. meg lehet érteni, én is megértem, néha még én is szeretek belehallgatni egy kicsit. azt mondani hogy nem normális zene, ugyanolyan mint amikor a rockot leszólják :/

2016. márc. 31. 22:53
 23/26 Lena_Rosewood válasza:
100%
A mai világban ezt hívják úgy hogy egyéniség, mert nem hódoltál be ennek a sok glam sz@rnak. Ezzel semmi baj nincs. Csak van stílusod. ÉS ha csak egy kívánságom lehetne, nekem is az lenne, hogy bárcsak visszajönnének azok az időszakok..:(
2016. ápr. 16. 14:30
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Benned még ott van a remény :D

Ha gondolod,küldhetek pár régebbi,kevésbé ismert előadót hasonló műfajokból.

2018. jan. 23. 09:54
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

12 évesen a Beatles 1960-as zenéit hallgatom és mégsem érzem gáznak, 2019-ben se.

Nem gáz ha a jó/szerinted jó zenéket hallgatod.

2019. jan. 20. 04:45
 26/26 Dbboti91 válasza:
100%

Ezek a legjobb zenék a világon.

Úgy sejtem (vagy legalábbis nagyon remélem), hogy hamarosan végig fog söpörni hamarosan egy új kemény zenei hullám a világon. Csak az a baj hogy a mostani zenék konkrétan butítják az embereket, de csak lesz valami.

Jegyezd meg amíg a föld kerek, min-díg lesz-nek rockereeeeeek!

2020. ápr. 28. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!