Kondisok/Testépítők/Fitneszguruk! Tulajdonképpen mi a jó a testépítésben? Mi értelme van?
Azokat a kövér embereket, akik sok-sok kilót leadnak magukról még talán meg is értem, mert tényleges feleslegtől szabadulnak meg, ami megkeseríti a mozgást és nagy hatással van az erőnlétre, de sosem értettem, hogy az emberek miért büszkébbek arra, hogy sima has/kar helyett kockás a hasuk illetve olyan a karjuk, mint egy "felfújt bőrzacskó" (bocsi a kifejezésért). Ha lehetne változtatni egy ponton a saját testemen, akkor gondolkodás nélkül azt választanám, hogy legyek 15-20 centivel magasabb a súlyommal arányosan, de az alkatomon, vékonyságomon továbbra sem változtatnék. Szeretem a vékony férfi slimfit ingeket és egyáltalán nem tudnám elképzelni, hogy egy póló feszüljön rajtam. Nem is érezném magamat jól benne. De azt sem értem, hogy sokak szemében miért vonzó az izmos testalkat. A nők sem elsősorban az izmos pasikra buknak, hiszen sok hozzám hasonló magasságú (168) pasit ismerek, akik az izmos testalkatuk ellenére nem sikeresebbek a csajozásban, mint én, míg nem egy cingár, magas haverom van, akiért rajonganak a nők, pedig ők is olyan ropik, mint én csak van egy 10-20 centis fórjuk felfele.
Szóval szerintem a kondizásnak nem sok értelme van, hacsak az ember nem fanatikus és tényleg élvezi ezt az életformát, de kétlem, hogy mindenki ennyire szeretne gyúrni heti 3-5 alkalommal és enni azt a sok cuccot/fehérjét. Általában akármit olvasok a neten, napi szinten belebotlok egy-egy kondizást/fitneszt/testépítést promotáló cikkbe vagy oldalba.
Előző:
https://www.youtube.com/watch?v=ZpD93blXvag
:D
Nőként mondom, hogy én nagyon sokáig nem csíptem az ilyen "gyúrós" figurákat, mert úgy voltam vele, hogy az összes egy ostoba, önimádó fäsz. A férjemet tök véletlen ismertem meg online, így nem láttam őt, csak a humora, esze, műveltsége stb fogott meg. Randira rövid nadrágba meg pólóba jött, csak néztem, hogy én olyan vádlit meg alkart életemben nem láttam, de végül is nem volt rossz. Na azóta el se tudnám képzelni, hogy mást fogdossak, meg átlag test legyen az ágyban velem.
Az agyatlan gyúrós barmok továbbra se jönnek be, de azok vékonynak se kellenek a fenének se. A pohos kopasz, de nagy karral rendelkező bűnöző fazon is gáz, de az kar nélkül is. Én, a nő ismerőseimből és magamból kiindulva azt mondom, hogy akinek nem jön be, az még nem látott, fogott olyat élőben. Vagy ha igen, akkor sajna egy gyökérhez volt csatolva, de az slim fitben is gyökér, szóval ezt ne vetítsük már ki a izomzatára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!