Miért vagyok ilyen?
Sziasztok!
Már elég régóta (kb 3-4 éve) olyan vagyok hogy nem akarok emberek közé menni, mert mivam ha összefutok ismerőssel, mivan ha valaki meglát, meg ilyenek. Közre játszhat az hogy anya folyton arról panaszkodik hogy ő mennyire utálja az embereket és hogy nincs egy normális se stb.? Amúgy anya nagyon utál emberek közt lenni, akkor is ha azok jók mert mindig a rosszat keresi bennük. Hatással lehet-e ez rám? Nem akarok olyan lenni mint ő!!! Egy csomóan mondják is hogy olyan otthonülős típus vagyok de én nem akarok ilyen lenni! Olyan mintha ember fóbiám lenne de én ezt nem akarom! Amúgy mindig ugy érzem hogy ha emberek közé megyek hogy engem figyelnek, pedig tiszta átlagos vagyok! Nem akarok ilyen lenni! A másik kérdésem pedig az hogy mit csináljak a nyáron?? Anyáék lefújták az összes nyaralást úgyhogy egész nap ülhetek itthon de én a családomat is utálom annyira ideges leszek ha köztük vagyok hogy kitépném a hajam. Velük nem is akarok sehova se menni. Barátokkal mennék de ők meg alig lesznek itthon!! Nem bírom már a stresszt mikor itthon vagyok pedig nincs verekedés nincs ordibálás meg semmi. 2 tesóm van és utálom őket. Agybajt kapok már. Bocsi a helyesírási hibákért ha van. És bocsi hogy ha ez egy tipikus tini problémának tűnik de már komoly nem bírom
13/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!