Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen szerelmesnek lenni?

Milyen szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés
21éves férfi létemre,nem tudom.Nem volt még senki aki megérdemelte volna.És lehet nem is lesz :(

2016. máj. 29. 22:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Örülök!

Természetesen én sem rólad beszéltem, hanem arról, milyennek tűntél a fogalmazásod alapján.

űha az életben ismernélek, mbizonyára nejm ismernélek ennyire félre, egy kifejezés alapján könnyű rosszul asszociálni.

Ez esetben: szeresd magadat! Különben te fogsz a végén egy ilyen önimádóba belefutni, akinek készségesen elhiszed, hogy nem érsz semmit.

Szerelmesnek lenni pedig: azt mondják, jó dolog. de igazából, csak akkor jó, ha a jó emberbe szeretsz bele.

2016. máj. 30. 00:26
 12/17 anonim ***** válasza:

Elég nagy szívás.

Amúgy szerintem ez embertípus függő. Valaki keményen megéli, valaki nem, viszont sokszor, de én el tudom képzelni azt is, hogy valaki sose.

2016. máj. 30. 16:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát ha viszonzatlan akkor elég rossz, ha kölcsönös szerintem akkor se a legjobb, nélküle tisztább az agyam és én azt jobban szeretem
2016. jún. 8. 23:39
 14/17 Gábor19... ***** válasza:
Ez attól függ hogy ha viszonozzák akkor nagyon jó érzés. De ha nem akkor viszont pocsék.
2016. jún. 9. 00:23
 15/17 xperialaci válasza:
Olyan , hogy akárhábnyor meglátod a csajt akkor feláll a farkad. Ha meg lány vagy akkor nem áll fel a farkad hanem csak a ... még mindig nincs farkad... akkor nem tudom
2016. jún. 9. 09:03
 16/17 anonim válasza:
Ha viszonzatlan akkor szar.Viszonzott az nem tudom milyen lehet ._.
2016. júl. 12. 21:14
 17/17 monen ***** válasza:
túl cerebrális vagy ebben a kérdésben. a szerelem egyáltalán nem "érdem" kérdése. érzed és kész. arra ne várj, hogy valakivel valódi szerelmet fogsz megélni, ha úgy mész bele a kapcsolatba, hogy "nekem ez a nő megfelel, majd szerelemmé fejlődik a dolog miközben együtt vagyunk". a szerelem nem így működik. a szerelem úgy működik, hogy megpillantasz valakit és minden porcikáddal vonzódsz hozzá vagy, hogy egyszer csak rádöbbensz, hogy valaki, akit már régóta ismersz olyan fontos számodra, hogy se nem tudsz se nem akarsz nélküle élni.
2017. aug. 31. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!