Szerelmesnek lenni a szerelem érzésébe? Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Mostanában mindig vissza tér egy álmom, ami naponta is sokszor a fejemben motoszkál. Nagyon szeretem a csillagokat , és tudni kell , hogy nem voltam még szerelmes (nem is sietem el semmi ilyesmi..) nem régiben mindig azt álmodom , hogy egy ismeretlen fiúval nyáron kifekszünk egy rétre és a csillagokat nézzük. Valahogy a fiút soha nem szerettem annyira , hanem inkább azt hogy mellettem van. Csak a tudatot hogy ott van... szóval szerintem nem is *szerelemnek* mondható. Szerintetek mit jelent ez az álmom? Nagyon megnyugtató ezt álmodni és jó érzéssel tölt el. Köszönöm a segítségeket.2016. márc. 24. 20:44
1/1 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Okosabb vagy,mint gondoltad!
A csillagok,a régi emberek GPS-e volt,s amikor egy nagy út után tájolták a jövő útját,elméjükben előkészítették az útvonal tervét.
Te egy biztonságos,és élvezetes utat tervezgetsz,amikor egy fiúval teszed eszt álmodban.Közös útra,közös tervet fektettek le.
Örülök,hogy utatok irányát nem a Hollywood Boulevard csillagai határozzák meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!