Ez mitol van hogy ilyet almodtam?
Figyelt kérdés
Egyik ejjel azt almodtam hogy gepezek nyugisan es akkor kopogott valaki egy szep lany volt. Es apam ossze akart vele hozni nem tudta a nevem es nem voltunk joban vele es tel volt utalom a telet es ez volt az erdekes nem tom miert de vhogy el telt a nap es a suliban talaltam magam es ott mondta a lany hogy jon hozzank (szipen orultem neki k.....a) es kint a hoba csinaltuk amit szoktak a hoba( hogolyo minden stb..) Es bementunk ez hegy kicsit kinos de megolelt es beleszeretem igazabol es amikor felebredtem nagyob s.zarul ereztem magam ez mit jelent mit csinaljak? Nem tom hogy szerettem bele akit nem is ismerek na mind 1 pls vki segitsen! Ha akartok lehet priviben is irni ;D2016. márc. 2. 19:11
1/2 A kérdező kommentje:
Egy kicsit kinos de ne csufoljatok mert nem mertem sehol megkerdezni...
2016. márc. 2. 19:16
2/2 anonim válasza:
Ez neked kínos??
Amugy szerintem egy csajra vágysz es a tudat alattid ezt vetíti almodba de ez csak egy felvetés...
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!