Miért zavar valakit az, ha magamra, a páromra és a kutyára azt mondom, hogy család?
Például mit csinálok holnap.Kirándulni megyek.Egyedül?Nem,családostul.Dehát neked nincs gyereked.Nincs,az én családom a párom meg a kutya.(nem akarunk gyereket,ez egy másik sztori)
Szóval ezen a ponton a kérdező feje megvető grimaszba torzult.Miért?
Jó dolog,ha valaki a háziállatot családtagnak tekinti, de mégsem ember.
Szerinted ki az, aki a "családostul" kifejezés alatt nem a férjet+gyerekeket érti, vagy esetleg a szülőket, hanem egy kutyát meg párt, aki még nem is a házastársad? Őszintén szólva 10-ből 0.
Szerintem ha neked is lesz gyereked, akkor biztosan fel fogod fedezni a különbséget aközött, hogy hogyan viszonyulsz a kutyádhoz és a kisbabádhoz.
Én már megtapasztaltam ezt, és fel sem merül bennem, hogy a kutya ugyanolyan családtag lenne, mint a kislányom. Természetes, hogy a kislányomat jobban és máshogy szeretem, mint a kutyámat. Pedig azelőtt én is egyenértékű családtagnak tekintettem a háziállatot.
Engem nem zavar. Az a családod, akit akarsz, akiről TE úgy érzed, hogy megérdemli a jelzőt.
Akinek meg bébibabóbubuja van, az mindenkit elítél. Szaporodással fogy az empátia, kicsit ironikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!