Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek hogy végre komolyna...

Mit tegyek hogy végre komolynak vegyenek? 19/F

Figyelt kérdés
A kérdés adott, egy 19 éves normális fiú vagyok, vannak barátaim, szerencsére lányok terén sincsenek gondjaim, a problémám viszont csak az, hogy a haverjaim közül is, és jópáran nem vesznek engem eléggé komolynak, ennek köszönhetően egy-egy adott társaságba én vagyok az akit igy néha szivatnak, oltanak stb. persze visszaoltok és persze az egész hülyeségből van, de mégis zavar, hogy általába ha olyan társaságba vagyok én vagyok az akit b*szogatnak. Természetesen nem komolyan mondják csak a kérdésem az lenne hogy ez miért van szerintetek? Nem állok ki eléggé magamért? A személyiségem olyan, hogy alkalmazkodok az emberek kedvéhez.. Ha ők komolyak énis olyan vagyok , viszont ha hülyéskedünk akkor nagyon bolond tudok lenni, általába olyankor van ez. És csak társaságba fordul elő az ilyen. Lányok terén ha társaságba vagyok persze tartom a vicces személyiségem, mellette pedig próbálok az a menő fiú lenni. Haveroknál persze más vagy esetleg ismerősöknél. Csak némely társaságba fordul ez elő, birom őket, ők is engem csak hogy általába én vagyok az akit betalálnak ez zavar. Min változtassak?

2015. jún. 21. 00:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyszerű: ne várd azt, hogy komolyan vegyenek. Amíg görcsösen akarod, nem fog változni a helyzet. Add magad, a többi csak sallang.
2015. jún. 21. 01:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez velem is megesik a haveri társaságban (2 fő+én) engem szoktam baszogatni, pedig 3-unk közül én vagyok a legtalpraesettebb és leghatározottabb. :D Régebben mindig a másik haverunkat baszogattuk és most valahogy rám került a sor. :D Engem is zavar, főleg mert tudom, hogy ha kéne bármelyiket jól el tudnám verni (persze barátok nem teszünk ilyet) és én vagyok a legsportosabb, nagyképűség nélkül a legjobb erőnlétben lévő. :D Szóval nem valószínű, hogy azért mert te vagy a leggyengébb láncszem, mivel nálunk ez biztos nem igaz. :D Ez sok mindentől függhet lehet, hogy kilógsz közülük valamivel nincs barátnőd vagy nem vagy velük olyan szoros kapcsolatban mint a többiek egymással. :D
2015. jún. 21. 01:03
 3/6 anonim válasza:

Én simán elkerülöm az ilyen embereket. Az ok, hogy mondanak 1-2 gyökér viccet, viszont ha módszeresen humor tárgya vagyok, akkor egyszerűen szrok az ilyen társaságra. Ha kemény tökűbbnek állsz ki és te röhögsz másokon, kvázi te alázol meg másokat, akkor nem leszel áldozat az ilyen közegben. Én nem vagyok hajlandó áldozat lenni, de megalázni sem másokat csak hogy a saját egóm lüktessen egyet és a csajok/haverok menőbbnek tartsanak.

Ha "trendicske menősrácocska" akarsz lenni, akkor ne csak visszaszólj hanem te szólj be másoknak. Keresd folyton a lehetőséget hogy viccesen beszólj másoknak.

Ha meg van benned tényleges szociális igény, akkor átgondolod, hogy biztos barátok-e.

2015. jún. 21. 01:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem fogok neki, mert a 3. válasz nagyon hasonló ahhoz, amit írni akartam. Van egy mondás, miszerint akinek ilyen barátai vannak, annak nincsen szüksége ellenségekre.:)

A bántó viccelődésben vezetik le sokan, főleg fiatal férfiak a feszültséget, és arra zúdítják, akitől a legkevésbé várható viszonttámadás.

2015. jún. 21. 03:04
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Igazából akad ilyen is olyanis.

Mármint olyan aki jó barátom, vagy aki csak egy jó ismerősöm.

Mindkettő előfordult már hogy társaságba nem mindig, de néha én vagyok az akit betalálnak:D

Persze lehet hogy tudják hogy énis csak röhögök rajta egyet, és azért csinálják.. de azért utánna visszagondolva kicsit zavaró:D

2015. jún. 21. 13:05
 6/6 A kérdező kommentje:
a 2. válaszolónak csak annyit, hogy egyedül szerintem annyival lógok ki hogy én vagyok 175cm, ők meg 185-195ig:DD
2015. jún. 21. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!