Szerintetek egy 25 éves férfinek komolynak kell lennie?
Azért kérdezem, mert nekem 25 éves a barátom és másfél éve vagyunk együtt. Mielőtt összejöttünk, minden héten bulizott, volt hogy csajozott- nem volt komoly kapcsolata, csak futó románcok. Összejöttünk, együtt jártunk bulizni, egy hónapban kb. egyszer átlagosan, de ez egyre inkább ritkult, mondván hogy ő megkomolyodott és nem érdeklik a bulik, csak én.
Egy nő képes ilyen komolyságot kiváltani egy férfiból? Lekötni magát nem akarja még (eljegyzés, esküvő), majd 2-3 év múlva. Viszont sokaktól azt hallottam hogy egy 25 éves férfi még nem komoly, inkább bulizásról szól az élete mintsem komoly kapcsolatról.
A barátom bevallása szerint ő már kiélte magát, de tartok tőle hogy újra elkezdi a bulizós korszakát.
23L
"én minden héten berúgok úgy hogy bnőm van és volt hogy ő mondta ha kevés a szex akkor nyugodtan dugjak meg más lányokat."
Hú, öcsém, mekkora király vagy...:( És ez szerinted kit érdekel?
Nem semmik vagytok ti ketten akkor.. ( a 3. - nak)..
Amúgy meg előfordulhat, hogy visszajön a bulizós időszaka, de mehetsz te is vele vagy néha ő is elmehet egyedül, ha bízol benne és nem mész az agyára még jót is fog tenni egy kis szórakozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!