Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 25 éves...

Szerintetek egy 25 éves férfinek komolynak kell lennie?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert nekem 25 éves a barátom és másfél éve vagyunk együtt. Mielőtt összejöttünk, minden héten bulizott, volt hogy csajozott- nem volt komoly kapcsolata, csak futó románcok. Összejöttünk, együtt jártunk bulizni, egy hónapban kb. egyszer átlagosan, de ez egyre inkább ritkult, mondván hogy ő megkomolyodott és nem érdeklik a bulik, csak én.

Egy nő képes ilyen komolyságot kiváltani egy férfiból? Lekötni magát nem akarja még (eljegyzés, esküvő), majd 2-3 év múlva. Viszont sokaktól azt hallottam hogy egy 25 éves férfi még nem komoly, inkább bulizásról szól az élete mintsem komoly kapcsolatról.

A barátom bevallása szerint ő már kiélte magát, de tartok tőle hogy újra elkezdi a bulizós korszakát.

23L

2012. júl. 11. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Az mért baj, ha eljár bulizni? Ezt nem értem.
2012. júl. 11. 16:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem az jelenti, hogy megkomolyodott egy pasi, hogy nem jár szórakozni, csupán nem bulizik, iszogat, csajozik ezerrel. Egy komoly embernek vannak életcéljai, amik megvalósításáért küzd. Már nem az jelenti neki az örömet, hogy jól kitombolja, kicsajozza magát egy buliban, csupán kikapcsolódik, de csak a párja érdekli, az pedig te vagy.:) Amúgy a férjem 26 volt mikor összeházasodtunk.:)
2012. júl. 11. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
én minden héten berúgok úgy hogy bnőm van és volt hogy ő mondta ha kevés a szex akkor nyugodtan dugjak meg más lányokat.
2012. júl. 11. 17:11
 4/7 anonim ***** válasza:

"én minden héten berúgok úgy hogy bnőm van és volt hogy ő mondta ha kevés a szex akkor nyugodtan dugjak meg más lányokat."

Hú, öcsém, mekkora király vagy...:( És ez szerinted kit érdekel?

2012. júl. 11. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem semmik vagytok ti ketten akkor.. ( a 3. - nak)..

Amúgy meg előfordulhat, hogy visszajön a bulizós időszaka, de mehetsz te is vele vagy néha ő is elmehet egyedül, ha bízol benne és nem mész az agyára még jót is fog tenni egy kis szórakozás.

2012. júl. 11. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen,hogy kell,meg olyan sem,hogy nem kell...A férjem 25éves,gyerekünk van,büszke,felelősségteljes apuka...Így hozta az élet,fel kellett nőnünk:D..De ha nem lenne gyerekünk,akkor sem a bulik jelentenék az életünket,hanem az,hogy haladjunk előre,és megvalósítsuk a céljainkat,szóval igen,25évesen is lehet komoly valaki...Meg lehet olyan is,mint itt a 3as válaszoló:D Mindenkinél máskor jön el ez az idő..
2012. júl. 11. 22:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Emellett persze simán eljárunk szórakozni,bulizni...együtt és külön is,az,hogy komoly vagy,felnőttél,nem azt jelenti,hogy nem szórakozol,csak már nem a piálásról,csajozásról/pasizásról szólnak ezek az esték..
2012. júl. 11. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!