Nem értem én ezt 14 évesen utálom az egész világot elegem van mindenből, mit tehetnék?
megmagyarázhatatlan jelenség ez nálam egyszerűen ha valami nem úgy van ahogy lennie kéne magamba fordulok sírás tör rám és utálom az egész világot..eléggé ki vagyok
(nem kellenek az oltogatós válaszok)
Hormonálisan éppen átalakulsz :)
Vekerdy Tamás gyermekpszichológus egyszer azt mondta, hogy erre az időszakra ki kéne rakni egy táblát a gyerekekre, hogy "átalakítás miatt zárva" :)
Majd elmúlik, keress esetleg valami jó hobbit vagy sportot, hogy kifárasszon
Nálam is volt hasonló anno, az tényleg segíthet, ha kiírod magadból, nekem legalábbis segített. Egyébként az első válaszolóval egyet értek, ez elég normális jelenség kamaszkorban.
Találj valamit, ami lefoglal és másra tereli a figyelmedet a világutálatról.
köszönöm a normális válaszokat, de már mindent megpróbáltam és nagyon idegesít hogy óránként változik minden nálam:S
utolsó: igen külső szemmel csak ennyi de gondolom már te is megélted ezt és nem csak ennyiről szól..teljesen másképp látok mindent mint pl te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!