Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Nektek melyik férfi...

Lányok! Nektek melyik férfi alak/izomzat tetszik az alábbi képek közül? (és most az arcot tényleg ne nézzétek :D)

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

Előre is köszönöm a válaszokat és nem a válaszok miatt fogok edzeni avyg ilyesmi csak érdekel. :))

2016. máj. 28. 14:16
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:

És mi az az arány ami tetszik?

Mondjuk inkább mellizomra legyen jobban kigyúrva meg mondjuk vállra vagy ilyesmi...

Nyilván ízlések és pofonok ez is,de ami úgy egy átlagos lánynak bejön,vagy a lányok többségének tetszik

2016. máj. 29. 13:20
 42/53 anonim ***** válasza:
Kérdező miért ilyen fontos neked ez? Úgy fogsz edzeni ahogy mondják a csajok? Mit számít, hogy mit gondol más? Azt a testet érd el ami magadnak tetszik, ha 1000 lány is mondja, hogy undorító/ronda akkor is le kell az összeset szarni, és azzal foglalkozni aki úgy fogad el téged és úgy tetszel neki ahogy te jól érzed magad.
2016. máj. 29. 13:26
 43/53 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudom,eddig se a lányok miatt edzettem,nem is a kinézetért,csak érdekelt a véleményetek.

Azért az kiderült,hogy amit én vagy aki bent van a sportban tiszta véznának lát,arra sokan úgy tekintenek hogy mennyire ki van gyúrva.

2016. máj. 29. 13:59
 44/53 anonim ***** válasza:

Persze, nálam az izmos onnantól kezdődik aki kihozta a natural maximumot, onnan kezdődik, amíg az átlag ember arra is rámondja, hogy izmos aki csak kicsit szálkásabb és kilátszanak izmai meg tegyük fel sportolt valamit.

De akkor miért csinálod? Kinézet?Erő?Mozgás?Divat?Unalom?

2016. máj. 29. 14:29
 45/53 anonim ***** válasza:
* az a +1 onnan kezdődik véletlenül került oda
2016. máj. 29. 14:32
 46/53 A kérdező kommentje:

Magáért az érzetért,levezethetem a stresszt,kiélhetem magam,és ezért imádok mozogni.

A kinézet nálam mindig csak ilyen másodlagos dolog,persze,örülök,ha látszik fejlődés,de én magáért az érzetért edzek. :)

2016. máj. 29. 14:41
 47/53 anonim ***** válasza:
Nekem kevés lenne ennyi motiváció :D
2016. máj. 29. 16:31
 48/53 anonim ***** válasza:
100%

Megfigyeléseim szerint a nőknek nem ugyanazt jelenti a vonzóan izmos kategória, mint a férfiaknak:D

Nekem az összes, amit linkeltél, már sok. Egyszerűen túl sok.

A számomra legtökéletesebb férfi alkat az olyan, mint ők: [link]

2016. máj. 29. 17:10
 49/53 anonim ***** válasza:
Egyezik az ízlésünk, uttsó, ugyanezt a képet már belinkeltem az elején (azt hiszem, a 3-as válaszban).:-)
2016. máj. 29. 17:57
 50/53 anonim ***** válasza:
Tudom, tőled loptam:D Csak egyszerűbb volt újra belinkelni, mint elmagyarázni, melyik linkre gondoltam:D
2016. máj. 29. 18:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!