Lányok! Nektek melyik férfi alak/izomzat tetszik az alábbi képek közül? (és most az arcot tényleg ne nézzétek :D)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Előre is köszönöm a válaszokat és nem a válaszok miatt fogok edzeni avyg ilyesmi csak érdekel. :))
És mi az az arány ami tetszik?
Mondjuk inkább mellizomra legyen jobban kigyúrva meg mondjuk vállra vagy ilyesmi...
Nyilván ízlések és pofonok ez is,de ami úgy egy átlagos lánynak bejön,vagy a lányok többségének tetszik
Igazából nem tudom,eddig se a lányok miatt edzettem,nem is a kinézetért,csak érdekelt a véleményetek.
Azért az kiderült,hogy amit én vagy aki bent van a sportban tiszta véznának lát,arra sokan úgy tekintenek hogy mennyire ki van gyúrva.
Persze, nálam az izmos onnantól kezdődik aki kihozta a natural maximumot, onnan kezdődik, amíg az átlag ember arra is rámondja, hogy izmos aki csak kicsit szálkásabb és kilátszanak izmai meg tegyük fel sportolt valamit.
De akkor miért csinálod? Kinézet?Erő?Mozgás?Divat?Unalom?
Magáért az érzetért,levezethetem a stresszt,kiélhetem magam,és ezért imádok mozogni.
A kinézet nálam mindig csak ilyen másodlagos dolog,persze,örülök,ha látszik fejlődés,de én magáért az érzetért edzek. :)
Megfigyeléseim szerint a nőknek nem ugyanazt jelenti a vonzóan izmos kategória, mint a férfiaknak:D
Nekem az összes, amit linkeltél, már sok. Egyszerűen túl sok.
A számomra legtökéletesebb férfi alkat az olyan, mint ők: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!