Lányok! Nektek melyik férfi alak/izomzat tetszik az alábbi képek közül? (és most az arcot tényleg ne nézzétek :D)
Figyelt kérdés
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Előre is köszönöm a válaszokat és nem a válaszok miatt fogok edzeni avyg ilyesmi csak érdekel. :))
2016. máj. 28. 14:16
22/53 anonim válasza:
Szerintem mind csúnya, én az ilyesmitől eléggé undorodom.
És irreleváns a ne nézd az arcát dolog, olyan mintha azt kérdezném: tetszenék-e, ha másképp néznék ki.
Ha kötelező választani, akkor a 3. vagy 4. De leginkább egyik sem.
24/53 anonim válasza:
A 3-as által linkelt képen balról a 2. srác tényleg jó viszont.
25/53 anonim válasza:
Kérdező, lányokat kérdeztél, nem versenybírókat. Tudomásul kell venni, hogy sok nőnek nem a testépítők jönnek be, nekem speciel hányingerem van a nagy műgonddal kiszálkásított, ujjnyi vastag erekkel tarkított, tetőtől talpig legyantázott és olajjal bepacsmagolt pózoló pasiktól.
26/53 anonim válasza:
Olyan nincs amin kevesebb izom van? Nekem sok mindegyik egy kicsit...19l
27/53 A kérdező kommentje:
És az mennyire jön be ha mondjuk egy srác izmos,meg tényleg szépen látszik,hogy dudorodnak az izmai,de annyira nem szálkás meg eres?
Mármint nem csont,bőr és izom hanem van rajt pont annyi zsír is,hogy a bordái,csontja ne látszanak ki. Most nem jut eszembe hogy kit lehetne linkelni ilyet de ha eszembe jut küldök.
Vagy fontos az hogy eres meg szálkás legyen?
2016. máj. 28. 19:39
28/53 anonim válasza:
Kérdező,ezt a tornászt te hogy nézhetted naturalnak?:D
29/53 anonim válasza:
Én kifejezetten a vékonyat szeretem, kevés izommal, de a teljesen átlagos test is tetszik.
30/53 A kérdező kommentje:
úgy kérlek szépen,hogy már 4-5 éves korukban (vagy előbb) elkezdenek tornászni.
2016. máj. 28. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!