Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Nektek melyik férfi...

Lányok! Nektek melyik férfi alak/izomzat tetszik az alábbi képek közül? (és most az arcot tényleg ne nézzétek :D)

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

Előre is köszönöm a válaszokat és nem a válaszok miatt fogok edzeni avyg ilyesmi csak érdekel. :))

2016. máj. 28. 14:16
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
30. És ennek mi köze van hozzá? Azt mondod hogy én nem értek a testépítéshez és ilyen hülyeséget mondasz? Maximális étrend mellett és súlyzós edzés mellett 4-6 év alatt éred el a maximális szintet, szóval akár 30 éve is edzhetsz,nem fogsz fejlődni a maradék 25 évben, és ezt a testzsír%-ot nem lehet tartani ekkora izomzat mellett, nem érted meg?
2016. máj. 28. 22:34
 32/53 anonim ***** válasza:
Tényleg elég rossz képeket válogattál. Az elsőn és az utolsón jóformán semmi nem látszik, a második nekem túl izmos; a harmadiknak meg szerintem királykobra volt az apja, egyáltalán nem természetes ez az alak. Taszulok a dudorodó izmoktól, és az ismerőseim között sincs olyan, akinek bejönne az ilyesmi.
2016. máj. 29. 00:27
 33/53 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Azt írtam, hogy nézzen ki úgy, MINTHA testi munkában erősödött VOLNA meg, nem azt, hogy nem használhat kondigépet. És gondolom, hogy akit belinkeltem, az is kondigépet használt, de TERMÉSZETESEN néz ki, és ez a lényeg.

Az első képen a sportoló, minden tiszteletem az eredményeinek, szerintem sem doppingol. De akkor sem jön be nekem az ilyen vastag kar, sajnálom.

És igen, az átlagosan izmos férfiakat szereti a nők többsége. Ahogy a férfiak többsége is az átlagon belül nagy mellű lányokat szereti, nem ezt:

[link]

2016. máj. 29. 00:58
 34/53 anonim ***** válasza:

7-es vagyok még egyszer.

Egyébként tényleg ízlések is pofonok. Az egyik egyetemi évfolyamtársam például azt mondta, neki nagyon bejött ahogy Will Smith ki van gyúrva az "Én a robot" című filmben ( [link]

Ő már nekem inkább csak elfogadható kategória, mert nekem például az ennél valamivel vékonyabbak az ideálom, amit az első válaszomban linkeltem.

2016. máj. 29. 01:12
 35/53 anonim ***** válasza:
De ő nem is úgy néz ki mint aki munkába edződött meg,tól egyenletesen van eloszlatva rajta az izom,munkás izom nem így néz ki,nem tudom miről beszélsz
2016. máj. 29. 10:34
 36/53 anonim ***** válasza:
Szerinted hogy lehet natural ilyen tzs%-kal rendelkező ember,az emberi test nem képes ezt fenntartani mert be van korlátozva biológiailag.
2016. máj. 29. 10:37
 37/53 anonim ***** válasza:

"És az mennyire jön be ha mondjuk egy srác izmos,meg tényleg szépen látszik,hogy dudorodnak az izmai,de annyira nem szálkás meg eres? "

Én undorodom attól, amikor látszanak az erek. Egyszerűen félek, hogy mindjárt elpattant (ami tudom, nem nagyon lehetséges, de hát istenem). Nem akarok ereket fogdosni. Az eres lábfej se szép például, nem vagyok én patológus.

2016. máj. 29. 12:25
 38/53 A kérdező kommentje:

Na és egy ilyen? Ehhez mit szóltok?

[link]

2016. máj. 29. 12:29
 39/53 anonim ***** válasza:

Egyébként a 3-as pasi arcra helyes, ha nem lenne ilyen teste, jól nézne ki.

Részemről ez szexibb:

[link]

[link]

Számomra a felső határa a kigyúrtságnak:

[link]

[link]

[link]

Utolsón a bal oldali pasi.

(Hagyjuk a megjegyzéseket arról, hogy kik vannak a képen. Arc, ruházkodás stb. nélkül számítanak.)

DE bármennyire is meglepő lehet, én az általad linkelt srácok helyett nem csak a fentiekkel járnék szívesebben, de pl. vele is:

[link]

Mert értem én, hogy nem az arc számít a kérdésednél, de azért csak van a feje a pasiknak, nem?

23/N

2016. máj. 29. 12:34
 40/53 anonim ***** válasza:
#Ronaldo is sok, de belefér kategória. De olyan lányt fogsz találni, akinek ő tetszik.
2016. máj. 29. 12:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!