Lányok! Nektek melyik férfi alak/izomzat tetszik az alábbi képek közül? (és most az arcot tényleg ne nézzétek :D)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Előre is köszönöm a válaszokat és nem a válaszok miatt fogok edzeni avyg ilyesmi csak érdekel. :))
7-es vagyok.
Azt írtam, hogy nézzen ki úgy, MINTHA testi munkában erősödött VOLNA meg, nem azt, hogy nem használhat kondigépet. És gondolom, hogy akit belinkeltem, az is kondigépet használt, de TERMÉSZETESEN néz ki, és ez a lényeg.
Az első képen a sportoló, minden tiszteletem az eredményeinek, szerintem sem doppingol. De akkor sem jön be nekem az ilyen vastag kar, sajnálom.
És igen, az átlagosan izmos férfiakat szereti a nők többsége. Ahogy a férfiak többsége is az átlagon belül nagy mellű lányokat szereti, nem ezt:
7-es vagyok még egyszer.
Egyébként tényleg ízlések is pofonok. Az egyik egyetemi évfolyamtársam például azt mondta, neki nagyon bejött ahogy Will Smith ki van gyúrva az "Én a robot" című filmben ( [link]
Ő már nekem inkább csak elfogadható kategória, mert nekem például az ennél valamivel vékonyabbak az ideálom, amit az első válaszomban linkeltem.
"És az mennyire jön be ha mondjuk egy srác izmos,meg tényleg szépen látszik,hogy dudorodnak az izmai,de annyira nem szálkás meg eres? "
Én undorodom attól, amikor látszanak az erek. Egyszerűen félek, hogy mindjárt elpattant (ami tudom, nem nagyon lehetséges, de hát istenem). Nem akarok ereket fogdosni. Az eres lábfej se szép például, nem vagyok én patológus.
Egyébként a 3-as pasi arcra helyes, ha nem lenne ilyen teste, jól nézne ki.
Részemről ez szexibb:
Számomra a felső határa a kigyúrtságnak:
Utolsón a bal oldali pasi.
(Hagyjuk a megjegyzéseket arról, hogy kik vannak a képen. Arc, ruházkodás stb. nélkül számítanak.)
DE bármennyire is meglepő lehet, én az általad linkelt srácok helyett nem csak a fentiekkel járnék szívesebben, de pl. vele is:
Mert értem én, hogy nem az arc számít a kérdésednél, de azért csak van a feje a pasiknak, nem?
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!