Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyen önbizalmam ha a...

Hogyan legyen önbizalmam ha a barátom nem fogadott el?

Figyelt kérdés
Pont akit a legjobban szerettem.Már igaz az exem mert szakítottam vele. Mert azt mondta fogyjak,és hogy soha nem tetszett neki a hasam.

2016. máj. 27. 11:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%
4-es, ha nő akarja megváltoztatni a párját, már megy a sipítozás, hogy sárkány.
2016. máj. 27. 13:28
 12/21 anonim ***** válasza:
22%

"aki nem fogad el olyannak amilyen vagyok annak ne kelljek"

Ez nem úgy megy, mint egy Disney-mesefilmben, hogy a párja mindenképpen, minden részletében tökéletesnek látja az embert. Ha te kritikátlan imádatra vársz, a legjobb, amit kaphatsz, a hazugság lesz.

2016. máj. 27. 13:36
 13/21 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam hogy tökéletesnek lásson,de aki szereti a másikat a hibáit is elfogadja...
2016. máj. 27. 13:42
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
Helyesen cselekedtél,felejtsd el,amit az exed mondott.Tudod azok az emberek másznak bele másnak az önbizalmába,amikor saját magukkal sem elégedettek.Olyannal álljál szóba,akik nem kritizálnak,akik örülnek,ha veled lehetnek.
2016. máj. 27. 13:44
 15/21 anonim ***** válasza:
88%

Írta a kérdező, hogy világ életében ott volt az a felesleg a hasán. Innentől semmilyen okfejtésnek nincs helye, hogy jaj szólni kell stb.

Így fogadta el, ha mégse tetszik neki, menjen keressen mást, jól tette, hogy kidobta.

2016. máj. 27. 13:46
 16/21 anonim válasza:
94%
Az a kérdés, hogy te elfogadod magad olyannak, amilyen vagy? Jól érzed magad a bőrödben? Ha igen, ne törődj mások véleményével! Mindig lesz olyan, aki talál rajtad kivetnivalót, ha túl vékony vagy, akkor majd azt teszi szóvá. Ilyenek az emberek. Egyébként szerintem van önbizalmad, mert dobtad a téged cikiző pasit. Ehhez is kell önbizalom, nem is kevés. :)
2016. máj. 27. 13:47
 17/21 anonim ***** válasza:
15%

Akinek világéletében ott volt a felesleg a hasán az csak azt jelenti, hogy világéletében zsíros volt a hasa és b𝚊szott sportolni tenni ez ellen, vagy megfelelően étkezni azért, hogy jobb alakja legyen ( ja nem néha befigyelt 1-2 rubintrékás ugribugri, de 1 hétnél tovább nem ment, meg a 90 napos diétával is fogyott 3,3 kg de sajnos visszajött :( )

De nyugodtan adjátok egymás alá a lovat ti, "genetikailagilyenvagyokéscsakpicipocakomvan" lányok, aztán majd írjatok egy privátot, amikor 37 évesen még mindig nem volt értelmes párkapcsoaltotok, mert nem jött a szőke herceg aki olyannak fogad el, amilyen vagy. Fel kéne nőni.

(#11 megjegyzem a példámban én vagyok az aki karreirileg akad meg és párom az akire pedig alakformálás férne rá és nem tartom sárkányka, mert szóváteszi, hogy haladnom kellene...)

2016. máj. 27. 17:03
 18/21 anonim ***** válasza:
52%

"aki szereti a másikat a hibáit is elfogadja"

Mi a francról beszélsz te meg a többi vérig sértett hercegnő? Elfogadott téged, hiszen veled volt, és nem ő hagyott ott téged a hasad miatt, hanem te őt azért, mert szóvá merészelt tenni valamit. Nem ő nem fogadott el téged, hanem te nem fogadtad el őt!

2016. máj. 27. 17:55
 19/21 A kérdező kommentje:

17: Akkor még csecsemő koromban is sportolnom kellett volna? Mert már akkor is nagy volt...

18: De igen nem fogadott el,mert akkor nem piszkált volna hogy fogyjak...Hanem hagyta volna hogy önmagam legyek...

Persze hogy dobtam,aki megakar változtatni az nem engem szeret hanem önmagát... Jogom van önmagam lenni,és nem változni csak magam kedvéért...

És még egyszer mondom nem vagyok kövér,csak van feleslegem.És eljárok esténként futni,és nem zabálok mint egy disznó...

2016. máj. 27. 19:25
 20/21 A kérdező kommentje:
Hogy dagadt legyek azt már én sem hagynám...
2016. máj. 27. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!