Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az mitől lehet hogy az irigyei...

Az mitől lehet hogy az irigyeim termelik a még-több önbizalmam?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem hogy sok irigyem van, kinevetem őket, igazából nem foglakoztat. De valahol jól esik.

Ma is láttam másokon az irigy tekintetet mikor egy az új Mercedes C350-el hajtottam el sokak előtt. Igazából engem tényleg nem zavar, viszont én sosem voltam irigy senkire.

2016. ápr. 29. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Sikerflash pumpa...
2016. ápr. 29. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az irigyek is olyanok mint a mirigyek. Termelnek valamit. A te esetedben önbizalmat, máshol meg bruttó nemzeti összterméket.
2016. ápr. 29. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne mond hogy nem foglalkoztat,hiszen általuk termelődik tovább az önbizalmad. Tehát becsüld meg őket "ápold ezt a kapcsolatot ".:))

Kineveted őket,közben meg jól esik ,és még termelnek is neked, hát szép dolog mondhatom.:D

Hogy mitől "termelődik" , a még több önbizalmad?

Az egonak kel a figyelem, attól lesz erősebb,minél többen figyelnek rá .Tehát ezek az "irigyek", azt erősítik benned ,hogy vagy valaki , ettől magabiztosabb leszel.

No persze mivel kívülről jön a megerősítés, előbb utóbb, talán éppen egy másik területen,valaki majd el is veheti a felpumpált önbizalmat.

Sajna ez benne van a pakliban.

Az hogy Te még nem voltál irigy senkire , ebben nem vagyok oly biztos.

Legtöbbször észre sem vesszük magunkban az irigységet.

Ha kezded mélyebben megfigyelni önmagad ,elfogsz csodálkozni,hogy mennyi mindent nem tudsz magadról.:)

2016. ápr. 29. 21:31
 4/6 anonim válasza:
Tiéd a hatalom, a dicsőség ÁMEN!!!
2016. ápr. 29. 22:04
 5/6 elwera ***** válasza:

Az irigységnek nincs értelme. Hülyeség azon sajnálkozni hogy mit nem tudunk elérni. Ha látom hogy a másiknak valami sikerült, akkor örülök, mert úgy gondolom hogy nekem is sikerülhet majd valamikor elérni a céljaimat.

Ha lenne egy olyan tudásod, amin ledöbbennék, akkor lehet hogy tátott szájjal néznélek, de most így nem, mert autót épp nem akarok venni, az nem érzem olyan nagy dolognak. Egy szintetizátoron gondolkodom, de az is csak egy tárgy, viszont ha tud valaki jól játszani rajta, azon ledöbbenek, azt tudom csodálni, érted.

Azt nem tudom csodálni hogy valaki tud autót vezetni, az egy tök átlagos tevékenység.

2016. ápr. 30. 05:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Te fogyatékos elmebeteg alul iskolázott kis senkiházi!

Áruld már el nekem, hogy ki a nem mondom ki irigy rád? :D Normálisak az ilyen emberek.. Mire? Szerinted másnak, akinek nem telik mercire irigy rád hát nem éppen! Szánalmasnak tartanak, mert túl nagy az egód ráadásul el is hiszed magadról, hogy te vagy a világ közepe! Közben pedig nyilván egy idióta felvágós kis senki vagy! Tudod kire lehetnek "irigyek" az emberek, azokra akik elértek az életben valamit, nem mercit vezettek, hanem naponta életeket mentenek, több dipolomájuk van, okosak, akik már valamit le is tettek az asztalra! És nyilván a tudás a szakmai tudás, vagy az éles ész, amire valaki talán irigy lehet, nem beszélve arról, hogy miből gondolod, meg mások, akik el vannak maguktól szállva, hogy bárki is irigy rátok? SENKI érted SENKI nem irigy rátok, csak ti a világ közepének hiszitek magatokat és már kínotokba nem tudtok miket kitalálni!

2017. jún. 5. 03:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!