Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szídják ennyien a mai...

Miért szídják ennyien a mai fiatal fiúkat?

Figyelt kérdés
Mióta lett divat ez a "páwázás"?
2016. máj. 25. 19:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja, csakhogy a 178 az minden csak nem alacsony és te ezzel az egyik kritériumot már teljesítetted is, hogy ne nézzenek "páwának". Vagy szerinted a 170 sem alacsony? Mert a magasságon nem lehet változtatni.
2016. máj. 26. 11:02
 12/15 anonim ***** válasza:

"Hagyjad már a gyenge dumát. 4 éve alig 178 körüli magasságommal voltam vagy 56 kiló. Ma bőven 75 fölött vagyok. Edzettem ettem normálisan, dolgoztam folyamatosan.

Nem kell a génekre fogni mindent."

- Vagyis neked nem olyanok a génjeid, neked nem kell arra fogni. Legyél büszke magadra.

Nekem sem olyanok, viszonylag könnyen izmosodom. Mégis sokat fogytam belgyógyászati gondok miatt. Aztán rendeződtek a dolgok, tudtam edzeni, feljött izom. Aztán jött egy durva hasi műtét. Egy év után is alig tudod hasra edzeni. Mikor már majdnem felépültem, elkezdtek fogyni az izmaim: kiderült, hogy egy betegség megtámadta, és lementem 46 kilóra. A lábam fele olyan vastag lett, mint volt.

Most foglalkozhatnék a véleményekkel, miszerint egy férfi 100 kilónál kezdődik, de inkább egyelőre annak ürülök, hogy élek.

2016. máj. 26. 11:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Attól még hogy valaki vékony nem biztos hogy beteg... Persze lehet egyből a szélsőségekkel dobálózni, de az érvként nem állja meg a helyét.
2016. máj. 26. 11:52
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

A magasság is csak kifogás. Ugyan úgy lepáwázzák a 2 méteres selyemfiút mint a 160 centist. Vannak nálam alacsonyabb haverjaim, egyik sem hordoz páwa jegyeket.

"Ha magadra öltöd egy bizonyos népcsoport viseletét, ne csodálkozz ha közülük valóként fognak kezelni." Nelson Mandela

2016. máj. 26. 12:00
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem a vékony emberek a páwák, hanem az ízlésficamos, elkényeztetett díszb*zik.
2016. máj. 26. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!