Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Negyvenesek, fiatalnak érzitek...

Negyvenesek, fiatalnak érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

Én 42 vagyok, de feleannyinak érzem magam, sőt néha tininek :)

Más is van ezzel így?

2016. máj. 19. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Azzal nincs semmi baj, ha fiatalnak érzed magad, de remélhetőleg azért korodhoz illően viselkedsz, nem úgy, mint a 20 évesek. Sajnos én is ismerek ilyen örök fiatalt, csak már átment inkább szánalmasba, annyira erőlteti ezt az egészet. Azért akárhogy is nézzük, nyilván egy 20 éves szervezete azért teljesen másképp működik, mint egy 40-en túlié. Sportolhatsz, lehetsz egészséges, de akkor sem nagyon veheted fel a versenyt a 20 évesekkel :)
2016. máj. 19. 14:08
 2/7 A kérdező kommentje:

A koromnak megfelelően viselkedek, legálabb is nagyon remélem hogy mások is ezt tartják rólam:)

Mit értetsz az alatt hogy ne akarjam felvenni a versenyt a huszonévesekkel? Miért ne? Pont ezt teszem.

2016. máj. 19. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
46 éves nő vagyok, a jelenlegi partnerem 20 éves. Elég tartalmas és pörgős életvitelem van:)
2016. máj. 19. 14:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Ez igen:) Te sem fogsz soha megöregedni:D

Legyen így:)

2016. máj. 19. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:
48%

46 évesen 20 évessel lenni nagyon durván aberrált dolog, én nem lennék erre büszke...

Egyébként meg miért féltek az öregedéstől? Miért kell ennyire görcsösen erőltetni, hogy örök fiatalok maradjatok? Szerintem pont ezek az emberek mennek át szánalmasba, nézzétek csak meg az szétműtött fejű hírességeket, mennyivel szebbek lennének természetesen. Szerintem az önmagára való igényesség nem egyenlő azzal, hogy egy teljesen más képet akarunk magunkról festeni a külvilág felé, mint a valóság. Aki nem képes elfogadni saját magát és az öregedést, annak pokol lesz 50-60 évesen az élete.

2016. máj. 20. 12:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Én személy szerint nem félek az öregedéstől. És szó sincs bármiféle műtétről. De fittebb vagyok mint 20 évesen, emellett megmaradt a bohókás, vidám természetem is. Sajnos sok negyvenes elhagyja magát, leereszt és besavanyodik. Ezeknek lesz pokol az életük 50-60 évesen, nem a mi fajtánknak, akik idősebb korban is tudunk fiatalok maradni.
2016. máj. 20. 13:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként férfi vagyok.
2016. máj. 20. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!