Mit gondoltok a negyvenesek milyen tulajdonságokat, élethelyzeteket, világi és egyéb eredményeket irigyelnek egymástól a legjobban? Mik lehetnek azok a kívánatos dolgok, amik hiába vannak meg ennyi idősen, nem becsülik, ha más viszont hiányzik?
Kommunikáció és etika tanárunk találta ki házi feladatnak.
Én is megkérdeztem unokatestvéreim(egyik idén lesz 40 másik 38 nem irigykednek senkire.
Köszönöm a kedvességeteket:)
Tény, hogy vannak irigyek, meg sok ember önző,de talán ha valakinek rosszabb az életkörülménye mondjuk, vagy nem olyan jól fizető állása van, mint mondjuk a barátnőjének, vagy ismerősének, neki szebb az alakja, dekoratívabb, befutott, a férfiakkal szerencsésebb, akkor el tudom képzelni.
Viszont ha van egy szerető férje/felesége, gyerekei, munkahelye ami ráadásul "jól is fizet", nem kellene irigykednie, mert van akinek még annyi sincs.
Bár mondják sokszor az kell, ami a másiknak van.
Legyen ez több szabadidő
szebb külső
jobb munkahely
Talán ezek a dolgok.
De már 3 embert kérdeztem, nem hiszem hazudnának.:)
Köszönöm nektek, remélem még írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!