Miért szídják ennyien a mai fiatal fiúkat?
Figyelt kérdés
Mióta lett divat ez a "páwázás"?2016. máj. 25. 19:13
1/15 anonim válasza:
Mert ettől érzik magukat férfiasabbnak.
2/15 anonim válasza:
Mert egyre inkább férfiatlanok (tisztelet persze a kivételnek)
3/15 Sunshinedoll válasza:
Mert a társadalom a férfiasságot tartja az egyetlen elfogadható iránynak (éppen ezért utálják a nőket is), így ha egy férfi nem "kifejezetten" mutatja a társadalom szerinti viselkedési formákat, akkor az már sz-r. Mert ugye, a férfiasság az egyetlen ezen a világon, ami minimális emberi tiszteletet érdemel, semmi más. lol
4/15 anonim válasza:
Mert nevetségesen néznek ki és viselkednek. Hisztis kényes kis primadonnák és mivel mind ugyanúgy néznek ki ezért megilleti őket egy gúnynév ami csoportba foglalja a jelenséget amit képviselnek.
Amúgy a páwázást egy bizonyos csoport kezdte el magára használni ami aztán átragadt az őket majmoló szerencsétlenekre is.
5/15 anonim válasza:
Kedves harmadik sajnos butaságot beszélsz. Nem utálja a nőket senki csak bebeszéled magadnak és azért csinálnak nevetség tárgyát a fiatal fiúcskákból mert nevetségesek. Egy férfinak legyen tartása, legyen fegyelmezett és ne a tükör előtt billegve töltse az ideje nagy részét.
6/15 anonim válasza:
Nem férfiatlanok, maga az életmentalitásuk rossz.
7/15 anonim válasza:
Én már belefáradtam, hogy mindenki csak a másikat szapulja, ahelyett, hogy élnék az életüket. Régebben próbáltam megmagyarázni másoknak, hogy bárki csinálhat bármit, amivel nem bánt másokat, de a szavaim, mint a falra hányt borsó...
8/15 anonim válasza:
Attól még hogy nem ver agyon az utcán valaki káros lehet az életedre.... Látom magam körül a velem egykorú vagy kicsivel fiatalabb, az iskolát éppen befejező embereken, hogy semmi céljuk, semmi munkamoráljuk nincsen. Csak azt várják, hogy annyi dellájuk lesz mint a celebeknek, de persze a munka büdös mindnek. Mondja már meg nekem valaki, hogyan lehet ilyen felfogású emberekre építeni egy gazdaságot? Ha indítasz egy vállalkozást pár év múlva akkor majd a 40-50 éves embereket fogod alkalmazni, mert a fiatalok nem bírják a napi 8óra munkavégzést?
9/15 anonim válasza:
Mindenki úgy beszél ezekről az "ecsetfejű" srácokról, mint akik tudatosan választották a férfiasságot nélkülöző életmódot. Az esetleg senkinek nem jut eszébe, hogy egy "páwa", ahogy ti fogalmaztok, azért nem néz ki férfiasnak, mert rossz géneket örökölt. Senki nem tehet a vékony testalkatáról és 165-170 centis magasságáról. Én is próbálok minél elegánsabban öltözni és viselkedni, de mivel csak 170 vagyok genetikailag örökölt elég vékony testalkattal, sokszor én is megkapom ezt a metroszex/nyikhaj/selyemfiú jelzőt. Fel kéne végre fogni, hogy nem mindenki nézhet ki úgy, mint Hugh Jackman és el kéne fogadni végre az embertársainkat, elfogadva azt, hogy mindenki másnak született!!!
10/15 anonim válasza:
Hagyjad már a gyenge dumát. 4 éve alig 178 körüli magasságommal voltam vagy 56 kiló. Ma bőven 75 fölött vagyok. Edzettem ettem normálisan, dolgoztam folyamatosan.
Nem kell a génekre fogni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!