Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi szeretnél lenni jobban?

Mi szeretnél lenni jobban?

Figyelt kérdés
Nő vagy férfi. Melyiknek kedvezőbb az élet. Melyikőjüknek könnyebb az élet minden területén?
2016. máj. 15. 18:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Lassan feldolgozhatnád, hogy a nők nem úgy élnek, ahogy te akarod:)
2016. máj. 15. 18:50
 2/17 A kérdező kommentje:
Mi köze annak ide? Ez teljesen más kérdés.
2016. máj. 15. 18:53
 3/17 anonim ***** válasza:

Férfi,mert nem kell műköröm,és nem kell főzni :DDDDD

De viccet félre téve ,inkább férfi.

2016. máj. 15. 18:55
 4/17 A kérdező kommentje:
Szerintebb jobb nőnek lenni. Még a köröm festést meg a főzést is bevállnám. Olyan jó módom lenne.
2016. máj. 15. 18:56
 5/17 anonim ***** válasza:
nem tudom, eddig csak férfiként éltem, majd következő életemben nő leszek és lesz összehasonlítási alapom, akkor majd újra válaszolok erre a kérdésre.
2016. máj. 15. 19:01
 6/17 A kérdező kommentje:
kkor szerinted van reinkarnáció? A szülést, és menszeszt leszámítva, mer a nők ezzel jönnek érvként. Da mivel xarabb a menszesz, mint pl. Egy aranyér? Mert férfinek is lehet, és nagyon fájdalmas. Szóval ez nem érv. A szülés sem ez is nőfüggő és pár óráig tart, vagy még addig sem, de ami utánna következik, felettet mindent. Mondjáj, hogy elhagyják őket a gyerekkel. Mondjatok olyan nőt, aki válás után nem kellett egy férfinek sem.
2016. máj. 15. 19:14
 7/17 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, de nem lennék férfi. Talán azért sem mert nem vagyok.

Azt meg nem mondom hogy férfi akarnék lenni, mert egyrészt nem vagyok az, másrészt jól érzem magam a bőrömben, harmadrészt meg úgyse lehetnék. Szóval a kérdés eleve logikátlan.

2016. máj. 15. 19:29
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem logigátlan. Valamelyik neműnek csak könnyebb! És nőnek lenni könnyebb. Olyan ez mint: hol a jobb, falun vagy városon? Persze akinek megvan szokva a falu, annak a falun, aki városban lakik, az nem költözne falura. De kiváló gondolkodással, a csak a város a jobb.
2016. máj. 15. 19:33
 9/17 A kérdező kommentje:
Kivülálló gondolkodással*
2016. máj. 15. 19:34
 10/17 anonim ***** válasza:
Én egy tál lasagne szeretnék inkább lenni!
2016. máj. 15. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!