Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Te melyik vágyadnak engedsz...

Te melyik vágyadnak engedsz jobban "minél inkább olyan akarsz lenni mint a többiek" vagy "minél inkább más szeretnél lenni mint a többiek"?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 27. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább arra törekszem, hogy önmagam maradjak és ne befolyásoljon nagy mértékben a környezetem. Ha ezen az alapon változtatnám meg például a zenei ízlésemet azért, hogy hasonlítsak, vagy éppen eltérjek az átlagtól csak önmagamnak tennék rosszat.
2013. ápr. 27. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Mélyen elítélem a konformitás, azonban néha választania kell az embernek, hogy magányos akar-e lenni vagy jópofizik egy sort. Nagyon nehéz döntés, néha nem is bíro már, de alapvetően szeretek különleges lenni.
2013. ápr. 27. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Születésem óta kilógok a sorból.

Gyerekként olyan akartam lenni, mint a többi osztálytársam.

Ma már rájöttem, hogy felesleges erőlködnöm, mert egészen egyszerűen nem vagyok olyan, mint a többség.

Nem vagy homár, nehogy félreértsetek!

Emberi kapcsolatokat tekintve, sokféle ismerősöm és barátom van; kevés ember volt még eddig, akivel nem tudtam kijönni.

2013. ápr. 27. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyikre sem vágyom, vagy törekszem. Vannak céljaim, de sem a hasonulás, sem az eltérés nem célom. A céljaim elérésére való törekvésben nem befolyásol a népszerűség vagy népszerűtlenség, vagy éppenséggel az, hogy a "többiek" helyeslik-e, avagy helytelenítik a tetteimet. Én tudom, hogy a céljaim helyesek, innentől fogva semmi jelentősége annak, hogy ki mit gondol rólam, vagy a céljaimról.

Konkrétabban: sok időt, energiát, és pénzt is fordítok jótékony célokra. Páran "hülyének néztek" már amiatt, hogy miért nem inkább ruhákat veszek, meg miért nem inkább moziba járok. Azért, mert ez fontos. Nem fogok egy filmet bámulni akkor, amikor nehéz körülmények között élő embereken is segíthetnék ez idő alatt.

2013. ápr. 28. 14:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Régebben mindig olyan akartam lenni, mint mások, mert gyerekként én is folyton kilógtam a sorból. Most már úgy vagyok vele, hogy inkább leszek önmagam; így is sokan vannak, akik úgy szeretnek, ahogy vagyok. Ha valakinek meg nem tetszik, hát egészségére, munkahelyen sem muszáj akkor barátkoznia velem, csak ne utáljuk egymást.
2013. ápr. 28. 18:47
 6/8 anonim válasza:

Bár én még csak 15 éves vagyok és lehet, hogy nincs igazam, de szerintem az emberek TISZTELET A KIVÉTELNEK egyformán él (a fb-t nyomja a pad alatt a suliban, 10 kg festék van a lányok fején, az a menő, ha szar tanuló vagy, ugyanúgy öltözik az összes hülye pitsa...)

Ez mire jó? O.o Én egyébkènt arra törekszem, hogy ne legyek egyforma és jól is haladok! :3

Könyvet is írok az egyformaságról...

2013. ápr. 30. 17:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló nagyon tetszik amit írsz, csak így tovább frankó vagy!
2013. ápr. 30. 18:00
 8/8 anonim válasza:

Köszii :D

jó hallani :'')

2013. ápr. 30. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!