Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondolják úgy a nők,...

Miért gondolják úgy a nők, hogy a műköröm sokat dob rajtuk, és miért gondolják hogy vonzobbá válnak a férfiaknak tőle? Drága, semmi értelme, az más ha otthon kifestik, olcsó és igényes. Na de 4000-6000 ft-os műköröm minek?

Figyelt kérdés
2016. máj. 13. 18:29
 31/99 A kérdező kommentje:
Legalább Petőfi adott valamit az ifjúságnak a tinták által, de a manikürösök a 'tintájukkal' csak elqvitják a a fiatalokat. És a reklám,
2016. máj. 13. 20:05
 32/99 A kérdező kommentje:
- ez a nem mind egy.
2016. máj. 13. 20:06
 33/99 anonim ***** válasza:
94%
De ha boldog vagy a csajszimajszikáddal, akkor miért érdekel, ki rakat fel műkörmöt, nyuszifül?
2016. máj. 13. 20:09
 34/99 A kérdező kommentje:
Nyuszifül? :D
2016. máj. 13. 20:19
 35/99 anonim ***** válasza:
95%

Teljesen beindultunk rad kerdezo :333

Mind a tiz ujjunkon remeg a mukorom annyira akarunk *.*

Remelem nem csak egy kosza abrand vagy hanem hus ver ferfi aki ha kell ad penzt kormokre is, mert hat ez nalunk ribiknel alap. Plusz te is csak beindulsz ettol ^^

Cukorborso vagy :*

2016. máj. 13. 20:23
 36/99 anonim ***** válasza:
Nem fogsz válaszolni, hmm? Nem tudsz?
2016. máj. 13. 20:25
 37/99 A kérdező kommentje:
Aztán a nagy oltogatásotokban nehogy letörjön a körmötök. cukiság jel. :D fáj az igazság? Főzni tudsz édesem? Takarítassz? Vagy attót is kiadsz ha anyuka bxtat vele. Jahh de beindultam reád.
2016. máj. 13. 20:26
 38/99 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem undorító, és taszító, ha egy nőnek műkörme van.

Már eleve az, hogy ennyit foglalkozik a körmével, elég bizarr, mert semmi értelme, funkciója nincs. Sőt, inkább korlátoz a mozgásban, de nyilván nekik nem kell fára mászni, vagy virágos dézsát taszigálni, fát ültetni...stb , ezért minden divatosnak számító felesleges presztizs cuccokat megvesznek, aminek semmi értelme.

Milliószor inkább leszek olyan nővel, akin egyáltalán nincsenek ilyen csecsebecsék, de cserébe tudunk menni futni, kirándulni, és nem okoz neki gondot egy kis por, vagy izzadtság.

2016. máj. 13. 20:27
 39/99 anonim ***** válasza:

Csak vicceltem:) azt hittem erteni fogod, direkt ilyen hulye stilusban irtam mint a ribizlik:/

Nincs mukormom, de az nagyon erdekes, hogy teged ennyire zavar ha valakinak van...

2016. máj. 13. 20:29
 40/99 A kérdező kommentje:
Nem zavar. :) na és mi van ha én is vicceltem édes? :3
2016. máj. 13. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!