Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondolják úgy a nők,...

Miért gondolják úgy a nők, hogy a műköröm sokat dob rajtuk, és miért gondolják hogy vonzobbá válnak a férfiaknak tőle? Drága, semmi értelme, az más ha otthon kifestik, olcsó és igényes. Na de 4000-6000 ft-os műköröm minek?

Figyelt kérdés
2016. máj. 13. 18:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 A kérdező kommentje:
nem provokatív kérdés. ti veszitek annak. akinem inge...
2016. máj. 19. 15:28
 92/99 anonim ***** válasza:
De te a hülyeségeiddel másokat kérdőre vonsz és provokálsz.Azt kérded a nők miért hordanak műkörmöt 4-6000?Elmondták neked,nem is kevesen mint ahogy látod.De te még mindig nem bírsz magaddal és csak hajtogatod hogy a pasik miatt.Kit érdekel?!Az ő dolga.Az nem jut eszedbe,mi van ha magának akar tetszeni?Ha meg másnak akkor az az ő baja,nem a tiéd.!!
2016. máj. 19. 16:23
 93/99 A kérdező kommentje:
Ti nem fértek magatokban, nem tudjátok abba hagyni? Ki sem bírnátok hogy ne szóljatok be. Mivan utolsó drága volt a körmöd?
2016. máj. 19. 18:59
 94/99 anonim ***** válasza:
Mègha drága is lenne,neked ahhoz mi köződ?Magamnak csinálom,nem azért hogy másnak tetszek,főleg ne NEKED.Egy ilyennek nem érdemes szépen kinézni.Ne égesd magad tovább,jó?
2016. máj. 19. 20:09
 95/99 anonim ***** válasza:

Régen volt az MTV-n a Cribs, amiben a rapper mutogatta, hogy arannyal kirakott csapja van, meg minden... azon is csak néztem, hogy ha nyernék a lottón, sem csináltatnék arany csapot.

De onnantól, hogy neki az tetszik, és van rá pénze, nem érdekel. Rázhatom a fejem, de annyira nem zaklat fel, hogy hisztizzek miatta, mint te, hogy de a XY miért nem tud normális csapból vizet ereszteni, miért hiszi azt, hogy dob a házon?

Te is azt mondanád, hogy elmebeteg, aki ezen problémázik.

2016. máj. 19. 20:14
 96/99 anonim ***** válasza:
Fiúk, Lányok, ne etessétek a trollt!
2016. máj. 19. 20:29
 97/99 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll.
2016. máj. 19. 21:40
 98/99 anonim ***** válasza:

Én azt látom a környezetemben, hogy aki elfoglalt, sokat dolgozik, az jár körmöshöz, akinek van ideje, az festegeti. Körmöshöz ugye attól függ, milyen gyakran kell járni, hogy annak az embernek milyen gyakran nő a körme, ők pl. 3 hetente járnak. Na most 3 hetente kb. 2 óra versus kb. 2 naponta (főleg, ha házimunkát is csinál pl. mosogatás) legalább fél óra festegetés, melyik jön ki több időre... Persze lehet venni jó minőségű lakkokat, meg több réteget festeni, én ezt csinálom: nagyon jó minőségű lakkokkal: alaplakk, szín, szín még egyszer, fedőlakk, fedőlakk még egyszer, egy réteg kb. 7 perc alatt szilárdul, de (!) ez már nem olcsó buli, mert drága lakkok, és ha nem használom, beszáradnak, most 2 színt vettem csak, hogy ne száradjanak be, de így meg unalmas, nem olyan, mintha mindig mást rakatnék fel körmösnél. Szóval valaki sokat dolgozik és abból van pénze körmöshöz járni, és így folyamatosan igényesnek néz ki a körme, nem kopik le, mint a lakk.

Másrészt, valakinek ez is egyfajta szociális érintkezés, élvezik a szolgáltatást, hogy esetleg kap egy kézmasszázst, beszélgetnek vele, ő oda elmegy és magára szánja az időt stb.

2023. ápr. 23. 18:34
 99/99 anonim ***** válasza:

Az igazi úri asszonyok, filmekben, vagy csak nézzük meg a királyi családot Angliában, nincs ordenáré műköröm, de még csak natúr sem.

Az egyszerű manikűr a nyerő szerintem.

2024. aug. 5. 11:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!