Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, fiúk. Nektek mennyi...

Lányok, fiúk. Nektek mennyi az IQ-tok?

Figyelt kérdés
Írjátok le a nemeteket is! :)

2016. máj. 4. 21:39
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
19%

342

A/59.3285

2016. máj. 4. 23:44
 32/52 anonim ***** válasza:
100%

Szövegelsz itt, és leírod, neked is milyen magas. :D

"Nekem is 125-130."

Milyen jó hogy ennyi intelligens magyar ember van.

Akkor miért tartunk itt, ezen a színvonalon?

2016. máj. 5. 08:28
 33/52 anonim ***** válasza:
Az iq teszten elért pont annyit jelent, hogy milyen jól tudod kitölteni az iq tesztet. Egyszer olvasás nélkül teljesen random válaszokkal kitöltöttem a mensa-s Online tesztet, 110 jött ki
2016. máj. 5. 08:29
 34/52 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok magyar. :)
2016. máj. 5. 08:41
 35/52 anonim ***** válasza:
Nekem a MENSA IQ teszten lett 114 az eredmény.
2016. máj. 5. 10:39
 36/52 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy itt tatunk nem következik sem a magas, sem az alacsony IQ-ból.

Az inkább a bizalmatlanságból fakad, ami a magyarság jellemzője, vegyétek csak példának itt a két nem köpködését egymásra.

A másik, már bizonyítottan fontosabb tényező, az EQ, ebben viszont kevésbé egzakt a számítás és valahogy ebben senki sem akar versenyezni.

Végül, de nem utolsó sorban a legfontosabb tényező a sikerességben, a kulturális közeg.

Vesd össze a magyart protestáns országok hozzáállásával a vállalkozás és anyagi sikeresség vagy az iskolázottság tekintetében. Egy sikeres német üzlettulajdonos meg van becsülve és ki van emelve példaként.

A mi katolikus közegünk egyszerűen lenézi az anyagi sikert és nálunk ha valakinek jól megy, az rejtegetni kényszerül a sikereit, különben hivalkodásnak nézik és vagy lenézik vagy benyalnak neki.

Nem véletlen, hogy a szocializmusban voltak itt boldogabbak az emberek. Jobban esik nekik, ha a másiknak is szar...

2016. máj. 5. 10:49
 37/52 anonim ***** válasza:

84

21/L

2016. máj. 5. 11:09
 38/52 A kérdező kommentje:

Szőke vagy?

2016. máj. 5. 11:33
 39/52 anonim ***** válasza:

Csak én nem értettem soha ezt az IQ teszt dolgot?

Sosem töltöttem még végig egyet sem, de tisztában vagyok vele, milyen a felépítése.

Ezekhez igazából csak és kizárólag logika kell, semmi más.

Hiába jó valakinek a logikai képessége, és tölti ki ezt a tesztet jó eredménnyel, ha például nincsenek tág ismeretei az élet különböző területein, nem tud helyesen írni, választékosan beszélni, nincs lexikális tudása.

Szerintem egy ilyen teszten elért jó eredmény semmilyen relevanciát nem mutat.

Inkább töltsön ki az ember egy átfogó tesztet a világ dolgairól (történelem, politika, művészetek, lexikális tudás), és ha ott jó eredményt kap, már nagyobb hitele lesz a szememben, mint hogy kitudja választani egy logikai feladvány következő elemét.

Lehet lepontozni, de én így látom.

Fogalmam sincs mennyi az IQ-m, sosem volna türelmem egy ilyet végigtölteni.

2016. máj. 5. 11:49
 40/52 anonim ***** válasza:

38-as

Nem kell bántani egyáltalán. A 84, ugyan átlag alatti, de teljesen normális.

Sokan nem tudják, de az afrikai négerek átlaga 70 pont és az USA-béli négereké 80-85 és hangsúlyozom, hogy átlag pontszámok ezek.

(Volt is ebből egy időben nagy botrány, mert az orvosi berkekben a 70 pont a mentális retardáció küszöbe és így technikailag elképzelhetetlen, hogy ilyen IQ-val működőképes társadalmat tudja létrehozni. Erre az volt a válasz, hogy túlzottan "fehérember-specifikus" a tesztsor és egy általánosabb elemekből felépülő tesztsorral ők is elérnék a 85-ös átlagot, ez viszont az USA-béli fekete szervezetek szemét szúrná, mert közvetve bizonyítaná, hogy a feketéken a 150 év szabadság, erősebb iskolarendszer és szociális háló sem segített, éppen olyan szinten vannak, mint az afrikai rokonaik.)

2016. máj. 5. 11:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!