Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számít nektek lányok a májusfa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít nektek lányok a májusfa, vagy a májuskosár? Fiúk tartjátok ezt a hagyományt?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretnék, de sosem kaptam még, ezért érdekel mások véleménye is
2016. ápr. 24. 17:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Személy szerint engem nem érdekel. Szépnek szép, aki akar csináljon a kedvesének.

Nálunk nehézkes lenne ezt kivitelezni, hisz 200 km van közöttünk. De gőzöm sincs, hogy a páromnak mi a véleménye erről, hogy ha lenne rá lehetősége, akkor készítene-e nekem.

2016. ápr. 24. 17:21
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem számít, sosem számított. Nem kaptam soha, de ha kaptam volna, nem tetszett volna. Nem szimpatikus ez a hagyomány.

27N

2016. ápr. 24. 17:22
 3/12 A kérdező kommentje:
Akinek nem tetszik, miért nem?
2016. ápr. 24. 17:23
 4/12 anonim ***** válasza:
tetszik,de nem számít :)))
2016. ápr. 24. 17:32
 5/12 anonim ***** válasza:

Kivágni egy fát, feldíszíteni csúnya szalagokkal, aztán beleásni a kertbe vagy a kerítésre kötözni.. mégis mi tetszene rajta?

Ahol felnőttem, ott ez volt a szokás, nem elég, hogy borzasztóan nézett ki az egész, még aztán lehetett bajlódni a fával, elszállítani, kidobni, szél által szétfújt szalagokat a kertben összeszedni.

Nem tetszik maga a gesztus sem valahogy, túl hivalkodó, feltűnősködő.

Nem vagyunk egyformák, nekem az felfoghatatlan, hogy van valaki, akinek ez nem nyűg :)

2016. ápr. 24. 17:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene de még nem kaptam sajnos 21/L
2016. ápr. 24. 19:25
 7/12 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem. A párom nem is magyar, azt se tudja, hogy van ilyen hagyomány. Az előző se tudta. Ha megemlíteném neki, biztos venne, de annyira nem érdekel, szokott máskor is virágot venni.
2016. ápr. 24. 21:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Én már nem tartom, a sok hiszti és nyávogás miatt.
2016. ápr. 24. 21:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Tényleg mindenki ismeri ezt a hagyományt? Én max. halványan, hallomásból..

24 L

2016. ápr. 24. 21:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Kaptam többször, de nem tetszett. Inkább faluban divat.
2016. ápr. 24. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!