Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít nektek lányok a májusfa, vagy a májuskosár? Fiúk tartjátok ezt a hagyományt?
Személy szerint engem nem érdekel. Szépnek szép, aki akar csináljon a kedvesének.
Nálunk nehézkes lenne ezt kivitelezni, hisz 200 km van közöttünk. De gőzöm sincs, hogy a páromnak mi a véleménye erről, hogy ha lenne rá lehetősége, akkor készítene-e nekem.
Nem számít, sosem számított. Nem kaptam soha, de ha kaptam volna, nem tetszett volna. Nem szimpatikus ez a hagyomány.
27N
Kivágni egy fát, feldíszíteni csúnya szalagokkal, aztán beleásni a kertbe vagy a kerítésre kötözni.. mégis mi tetszene rajta?
Ahol felnőttem, ott ez volt a szokás, nem elég, hogy borzasztóan nézett ki az egész, még aztán lehetett bajlódni a fával, elszállítani, kidobni, szél által szétfújt szalagokat a kertben összeszedni.
Nem tetszik maga a gesztus sem valahogy, túl hivalkodó, feltűnősködő.
Nem vagyunk egyformák, nekem az felfoghatatlan, hogy van valaki, akinek ez nem nyűg :)
Tényleg mindenki ismeri ezt a hagyományt? Én max. halványan, hallomásból..
24 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!