Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Májusfa helyett valami utolag?
Figyelt kérdés
nem voltam itthon május elsején.. van egy lány aki régota tetszik ezért ugy gondoltam állitok neki májusfát. mivel ez nem jött össze családi dolgok miatt, utolag ezt tudnám potolni valahogy? szoval például egy szál virag vagy valami ilyesmi (azt is este vinném) vagy valami jobb ötlet?2015. máj. 2. 07:45
1/4 anonim válasza:
Befőttesüvegbe csinálhatnál egy mini változatot :) mellé meg egy csoki, vagy akármi. Szerintem ez aranyos lenne :)
2/4 anonim válasza:
Rózsa,az mindig bejön,ha nincs más ötleted
3/4 anonim válasza:
szerintem a virág adást nem egy dátumhoz kell kötni
most van sok szép virág válasz egyet és lepd meg
4/4 anonim válasza:
Egy kicsi májusfát csinálj neki kb 25 centiset és azt add neki a kezébe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!