Húúde régen volt már, annak idején mikor 17 és 18 éves voltam mindig állítottunk. Jó buli volt.
2013. ápr. 29. 21:08
5/15 anonim válasza:
NE ÖLD A FÁT!
2013. ápr. 29. 21:09
6/15 anonim válasza:
ez szép ünnep? hát nekem más jut róla eszemben, N
2013. ápr. 29. 21:14
7/15 anonim válasza:
Igazából ez csak akkor megvalósítható, ha az embernek vannak barátai, ismerősei, akik segítenek a fa felállításában. Akinek nincs se haverja sem ismerősei, annak kivitelezhetetlen. Mondjuk még barátnőm sincsen.
2013. ápr. 29. 21:15
8/15 anonim válasza:
5-ös válaszolóval értek egyet!!! Ha mindenki nekiindulna erdők pusztulnának!
2013. ápr. 29. 21:20
9/15 anonim válasza:
Nekem bejön a Valentin nap :D Ugyan akkor minden évben megyünk srácokkal májfázni :D egész éjszaka úton vagyunk, sőt már holnap megyünk fát nézni, honnan lehet hozni :D
2013. ápr. 29. 21:20
10/15 A kérdező kommentje:
Karácsonykor is egy csomó fát kivágnak, de azokat kifejezetten azért telepítik, hogy késõbb kivágják.
Én örülnék, ha újra hagyománnyá válna ez az ünnep, de már sajnos gyakorlatilag hallott...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.