Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki állít május 1-jére virradóra májusfát a szerelmének?
Mert ugye a szerelmesek ünnepe nem a gagyi Valentin-nap, hanem a május 1.! Falvakban, Erdélyben még sokan tartják. A fiúknak jó buli, a lányoknak öröm reggel.
Persze a lightosabb változata, amikor csak gallyakat, városban lufikat aggatnak a lányok kapujára, kilincsére, így sem rossz!
Fiúk, ti tartjátok? Lányok, ti szeretnétek májusfát kapni?
Én meghalnék az örömtől, ha kapnék májusfát! Egyetértek, hogy Valentin nap helyett ezt az ünnepet kéne jobban terjeszteni az országban, sajnos a mi környékünkön ez nem szokás...
17L
3: lehet igaza van, nálunk pl egyik karácsony előtt 2 fenyőfát vágtak meg(mármint nagyon voltak, szal a tetejüket vágták le)
1. válaszoló
5. tudom milyen,nálunk tavaly decemberbe 3 kancigány bejött a kertbe és elkezdték kivágni a fenyőfánkat és a szüleim nem voltak otthon,kimentem,elbújtam a sövény mögé,a légpuska a kezembe volt,2-őt seggbe lőttem utána eldobtam a légpuskát az egyik kezembe a boxer a másik kezembe az ostor,végigkergettem őket az utcán,az egyik visszafordult,szájbab*sztam a boxerral utána megcsapkodtam még jobban őket az ostorral,kikergettem őket a határig aztán kifáradtam és hazamentem ,de még visszaszóltam hogy ne menjetek sehova,hozom a láncfűrészt (persze a pince zárva volt és nem volt hozzá kulcsom így a láncfűrészhez se jutottam hozzá,azt csak a búcsú kedvéért mondtam)
16/f és 2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!