Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, amit a férfiak többsége állít?
Az ismerőseim szerint egy férfi csak akkor keresi a nő társaságát, csak akkor érdeklődik afelől, hogy mi újság van vele, ha akar valamit. Ha nem is vallja be, de mindig hátsó szándékkal, mert valószínűleg tetszik neki a nő.
Igaz ez?
Kort és nemet is írjatok a kommetekhez légy szíves!Esetleg ki is fejthetitek, ha időtök engedi, hogy miért EZ a véleményetek.
Szerintük, ha egy férfi:
- odamegy hozzád gyakran beszélgetni
- felhívogat
- érdeklődik
- a szemedbe néz, keresi a pillantásodat
akkor nem barátságból teszi. Egy férfi sem tesz semmit a női barátságokért, csakis azért, mert bejövünk nekik.
Érdekes gondolat.
rám ez tökéletesen igaz.
Én is akkor kérdezem meg a Nőtöl pl, hogy vagy ? vagy valami
ha tetszik nekem, és érdekel.
amúgy meg kit érdekel hogy van ? ...D
szerintem nem
rólam pl. messze földön terjed hogy jó pszichológusként funkcionálok
így sok pasi megkeres hogy lelki szemetesként funkcionáljak nekik
persze érdeklődnek, kérdezik mi újság stb. de arra várnak hogy kiteregethessék végre a problémáikat
tehát ez is lehet "hátsó" szándék
21/L :D
Én megszoktam kérdezni attól is ,aki egyáltalán nem érdekel mint nő,csak érdeklődök,hogy mi van vele, mert érdekel,de nem akarok semmi többet tőlle :)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!