Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beégtem egy valaentinnapi levélel
Figyelt kérdés
Mit tegyek mert akibe belezúgtam (lány) írtam neki valentinnap, de sietnem kellet ezért volt benne helyesírási hiba és a levélbe is elég cikis dolgokat írtam és megmutatta a barátnőinek és rájöttek hogy én voltam és rajtam nevetnek . mit tegyek (14/f)2013. febr. 14. 20:52
2/10 anonim válasza:
Legalább okoztál neki és természetesen a barátnőinek is egy szép napot :D
Amúgy meg szerintem aranyosnak találta.
3/10 A kérdező kommentje:
:)) egyénként Győrben lakom és ott elég gyorsan terjednek a hírek
2013. febr. 14. 20:53
4/10 anonim válasza:
Szerintem nem olyan nagy gáz egy-két helyesírási hiba ha amúgy aranyos a levél. :) Biztos örült neki csak mivel a barátnői nevettek rajtad így ő is ezt teszi. :( Amúgy meg fiatal vagy még az a lány is biztos korodbeli és még nem tudja másképp értékelni ezt. :) Ez olyan mint az oviban :D ha a kisfiú meghúzza a kislány haját = tetszik neki :)
5/10 anonim válasza:
Most is siettél ugye? :) Amúgy no para, a te krva anyd-at, hogy tetszik egy, mi? Hagyjuk már, neked legalább volt bátorságod lépni, ennyi! :)
7/10 anonim válasza:
Első? Mégis mi a jó kurvä nénikédért kéne bocsánatot kérnie? :D mert volt elég tökös csávó ahoz hogy odaadja a kibäszott levelet? Ez is csak idióta feminista hozzáállás bmeg -.-
8/10 anonim válasza:
Egyénként? Most is siettél, nem igaz? :)
9/10 A kérdező kommentje:
De. most tv-z ni siettem :)
2013. febr. 15. 07:18
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Válaszokat ! :)
2013. febr. 15. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!