Lányok, fiúk. Nektek mennyi az IQ-tok?
Figyelt kérdés
Írjátok le a nemeteket is! :)2016. máj. 4. 21:39
11/52 anonim válasza:
A mensa.hun toltottem regebben es 102 irt
12/52 anonim válasza:
Mert te aztán tudod, hogy ki kamuzik... :D
A "ki tudja milyen" weboldalakon lévő tesztek nem valódiak, egy normális IQ-teszt fizetős, mert nem két fillér összerakni egyet. Én egy ilyenen, hivatalos Mensa-teszten értem el ezt az eredményt.
13/52 A kérdező kommentje:
Persze, hogy kamu, vagy legalábbis nem valóság van a háttérben. Eddig minden kommentelőnek 120 felett volt, kivéve a eggyet.
2016. máj. 4. 21:56
14/52 anonim válasza:
De senkit nem érdekel egy szám az ember nem tudja viszonyítani, lehet hogy egy szakmunkásnak annyi jön ki mint egy tanult embernek. Aki egy szaros érettségire képtelen 100 iqt se adnék neki
15/52 anonim válasza:
8540 volt legutoljára. Most már szerintem tízezer felett lehet.
16/52 A kérdező kommentje:
Nem csak iq számít, de én most azt kérdeztem.
2016. máj. 4. 21:59
17/52 anonim válasza:
Nyilván azért, mert akinek magas, szívesebben árulja el, mint akinek nem. Neked ezek után nem lehet valami magas.
Te 62%-os, meg ne erőlködjél azon, ami állítólag senkit nem érdekel :D
19/52 anonim válasza:
Kérdező
Nekem az előző munkahelyemen mérték és szerződött külsős cég által, ráadásul nem egyedül IQ-t, hanem numerikus, szövegértési és angol nyelvi tesztet is töltettek.
A mostani cégnél csak MBTI személyiségtesztet töltettek.
1-es voltam
20/52 A kérdező kommentje:
Akkor is sok hírtelen ez a sok zseni. :D
2016. máj. 4. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!