Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok fiúk, férfiak és nők! Ti hogy álltok a párkapcsolati dolgokban jelenleg?
Ha régebben elképzeltél vagy elhatároztál valamit, ahhoz képest most hol tartasz az életben párkapcsolati témában?
Én például valahogy úgy terveztem anno, hogy 26-28 éves koromra már meglesz az első gyermekem. Ahhoz képest most 26 vagyok és jelenleg még barátnőm sincsen. Innen nézve már nem látom annyira reálisnak a dolgot, hogy 28 éves koromig nekem gyerekem is legyen, mivel arra fel is kell készülni mindenféle téren.
Én mindig is annyit terveztem,hogy egy lánnyal egy életre. Gyereket nem igazán szeretnék. De azt sem,hogy "kiéljem" magam. Emiatt sajnos olyankor is maradtam kapcsolatban,mikor már nem kellett volna.
Most lassan két hónapja vagyok a barátnőmmel,de ő is ilyen típus,úgyhogy reménykedek.
14 éves koromban elhatároztam, hogy fiatal koromban mind a két végén égetem majd a gyertyát (16-21 éves koromig)
Utána úgy gondoltam megállapodok 17 évesen összejöttem azzal a lánnyal akivel ha tehetem még egyszer összefogok mert lehet benne találtam meg a másik felem vele jártam 2,5évig.
tehát pont abban az időben amit a "kiélésre" terveztem. Most itt vagyok és meg tanultam hogy semmit nem szabad előre tervezni mert semmi sem biztos 25évesen feleséget gyereket akartam. Ma örülök ha találok egy normális lányt akivel tudom élni a fiatalságom.
Én kb. 25 éves koromra terveztem a gyerek dolgot, 21 évesen már van egy kislányom. Kettőt szerettem volna, már nem tudom szeretnék-e mégegyet. Évekig voltam együtt azzal akivel az életem szerettem volna leélni. Szép volt jó volt, de vége lett, kiszerettem belőle - de azért jóban maradtunk, és ő szeret még...
A jelenlegi szerelmem meg egy platón van :D :( Már nem tervezek, ahogy alakul, úgy alakul. Persze nem szeretnék a macskáimmal meghalni, főleg hogy nincs, és nem is szeretem a dögöket :D
Hát, én kb 23-24 éves koromra terveztem a házasságot, rá 1-2 évre gyereket. Borzalmasan irreális elképzelés volt. Viszont van egy párom, aki szeret, és már házasságon, gyereken gondolkozik (kb 5 éven belül). Én meg...nem tudom. Fiatalnak érzem magam egy gyerekhez és túl felelőtlennek. Aztán ki tudja, majd alakulnak a dolgok, már nem tervezek semmit.
25/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!