Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok fiúk, férfiak és nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok fiúk, férfiak és nők! Ti hogy álltok a párkapcsolati dolgokban jelenleg?

Figyelt kérdés

Ha régebben elképzeltél vagy elhatároztál valamit, ahhoz képest most hol tartasz az életben párkapcsolati témában?

Én például valahogy úgy terveztem anno, hogy 26-28 éves koromra már meglesz az első gyermekem. Ahhoz képest most 26 vagyok és jelenleg még barátnőm sincsen. Innen nézve már nem látom annyira reálisnak a dolgot, hogy 28 éves koromig nekem gyerekem is legyen, mivel arra fel is kell készülni mindenféle téren.

2016. ápr. 19. 00:20
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Érdekes :)
2016. ápr. 19. 11:32
 22/25 anonim ***** válasza:
Hm. Kamaszként azt gondoltam, hogy huszonéves korom elején férjhez megyek, és szülök 2 gyereket. Ebből az igaz lett, hogy 24 évesen férjhez mentem...és boldogok vagyunk, de gyerek még nincs. És azt gondolom nem is lesz. Valahogy már nem vágyok rá annyira. 31/nő
2016. ápr. 19. 11:33
 23/25 anonim ***** válasza:
Mindig úgy gondoltam, hogy 30 éves korom előtt férjhez megyek. Ahhoz képest most sehol nem tartok, egy nagyon hosszú kapcsolatomnak lett vége nemrég.
2016. ápr. 19. 13:44
 24/25 anonim ***** válasza:
Pár éve úgy gondoltam, ha majd végzek a sulival és dolgozni fogok, jöhet a pasizás, de most rá kellett jönnöm, hogy egyáltalán nem érzem szükségét egy párkapcsolatnak. Gyereket pláne nem szeretnék, pedig régebben erről is úgy vélekedtem, hogy jobb lenne minél korábban, hogy fiatal anyuka legyek, ne 40 évesen kelljen mennem az óvodába. De valami miatt jelenleg se pasira, se gyerekre nem vágyom. :)
2016. ápr. 19. 17:11
 25/25 anonim ***** válasza:

Kb. 16 éves koromig el se tudtam képzeli egy barátnőt. Aztán megváltoztam, elkezdtek komolyabban érdekelni a csajok de sikereim közel sem voltak. 17 évesen már kicsit gáznak éreztem hogy még nem volt barátnőm sosem és szűz vagyok, de úgy voltam hogy majd jövőre megváltozik. Nem változott. 3 éve minden év elején elhatároztam, hogy majd idén meg fog történni.

Lassan 21 leszek és még mindig semmi nem volt, szóval nem tudom.. Nem is tervezek én már semmit, ha lesz valami akkor lesz, ha nem igazából az is már mindegy

2016. ápr. 19. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!