Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok fiúk, férfiak és nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok fiúk, férfiak és nők! Ti hogy álltok a párkapcsolati dolgokban jelenleg?

Figyelt kérdés

Ha régebben elképzeltél vagy elhatároztál valamit, ahhoz képest most hol tartasz az életben párkapcsolati témában?

Én például valahogy úgy terveztem anno, hogy 26-28 éves koromra már meglesz az első gyermekem. Ahhoz képest most 26 vagyok és jelenleg még barátnőm sincsen. Innen nézve már nem látom annyira reálisnak a dolgot, hogy 28 éves koromig nekem gyerekem is legyen, mivel arra fel is kell készülni mindenféle téren.

2016. ápr. 19. 00:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Pont ahogy számoltam. Egyetem, kapcsolat, munka aztán szakvizsga rá egy-két évre jöhet a gyerek. Most a munka része megy ezerrel mellette párommal most veszünk lakást, jövőre esküvő 4-6 év múlva gyerek.
2016. ápr. 19. 07:05
 12/25 Költőnő? ***** válasza:
54%

Húszas éveim legelején még fiatal anyuka akartam lenni, hagyományos elképzelésekkel és reszkettem az egyedülléttől.

Ma már nem félek ettől, hanem szeretem, gyermeket szerintem egyáltalán nem szeretnék. Párkapcsolattal úgy voltam, hogy kerestem az igazit. Már nem vagyok azért sem befeszülve.

Élem az életem, boldogan.

13/25 Noblesse Oblige ***** válasza:

Én tiniként úgy képzeltem, hogy olyan 24 év körül munkahelyen ismerem meg a párom, és életem első szerelmét. Akivel a munkán kívül sok a közös vonás. Házasságról és gyerekről nem volt nagyon elképzelésem, egyik sem fontos a számomra.

Ehelyett 20 évesen ismertem meg azt a férfit, aki barátból avanzsált szerelemmé.

Olyan tekintetben teljesítettem az elvárásomat, hogy megfogadtam az első kapcsolatom szerelemből kell, hogy szülessen. Én is szeressem őt és ő is engem. És ez teljesült, tehát én teljesen elégedett vagyok magammal.

14/25 anonim ***** válasza:
100%

Kamaszként úgy gondoltam, sose lesz gyerekem, és nem megyek férjhez. Elvoltam szingliként.

Aztán 20 évesen megismertem egy pasit. :) Összeházasodtak, 23 és 28 évesen szültem a gyerekeink. Akkor úgy gondoltam, hogy örökké együtt maradunk. Már csak egy jó munkahely kellett.

Ez is összejött. De a sok munka tönkrevágta a házasságunk, elváltunk.

Akkor úgy gondoltam, örökre egyedül maradok, többé nem kell pasi. Szerettem hármasban lenni a gyerekekkel, értük váltottam munkahelyet.

Ehhez képest újra férjhez mentem, vállaltunk még egy gyereket. Azt terveztem, ennyi elég, visszatérek a munka világába, építgetem tovább a karrierem.

Most úgy néz ki, ez is borul. Férjem imádja az unokaöccsét, akik állami gondozásba kerültek. Most minden követ megmozgatunk, hogy hozzánk kerüljenek.

Ahhoz képest, hogy elvileg karrierista vagyok, és eredetileg gyereket se akartam, 5 gyerekes főállású anya leszek, és jól érzem magam. :)

2016. ápr. 19. 07:37
 15/25 anonim ***** válasza:

Én úgy képzeltem,hogy 40 évesen boldog házasságban élek,2-3 gyerekkel.

Ehhez képest van egy házam,egy labilis kapcsolatom,munka és gyerek sehol.

2016. ápr. 19. 07:50
 16/25 anonim ***** válasza:
34 éves vagyok, lassan 6 éve férjnél, van egy 4 éves fiam. Így is terveztem.
2016. ápr. 19. 08:00
 17/25 anonim ***** válasza:
Most jöttem össze azzal a Férfival,akit még tiniként szemeltem ki! Gyermekre Sosem vágytam,és a párom se,de felhozta,hogy ő szeretne mégis. Majd meglátjuk mi lesz. 30N
2016. ápr. 19. 09:00
 18/25 anonim ***** válasza:
Én 5 éven belül szeretném az első kiscsibémet, addig pedig a szerelmemmel azon dolgozunk, hogy minden alapja meglegyen a biztonságos gyermekkornak. Most 21 éves vagyok. :)
2016. ápr. 19. 10:10
 19/25 anonim ***** válasza:
Általános iskolásként úgy gondoltam, hogy legkésőbb 32-35 éves koromra már lesz családom. Nem vágytam semmi sallangra, semmi flancra. Csak egy kedves, szerető feleségre az oldalamon és néhány gyerekre. Persze nagyon fiatal voltam még akkor, 11-12 éves. Most 30 vagyok és eddig semmi sem valósult meg belőle. Néhány csavar, bukkanó és csalódás után jelenleg ott tartok, hogy nem is keresek társat és gyereket sem akarok.
2016. ápr. 19. 10:17
 20/25 ~OnLány~ ***** válasza:

15-6 évesen mindig azt terveztem,hogy minél előbb szeretnék családot,gyereket is már legalább 21-2 évesen.

Barátom van,biztos a dolog köztünk,de valahogy meg vagyok ijedve a jövőtől.Úgy érzem fiatal vagyok/leszek egy kisbabához annyi évesen,mindig úgy voltam vele,hogy ne szeretnék idősebb koromban szülni,minél előbb,annál jobb. Most teljesen másképp vélekedem erről.

Férjhez menni is előbb akartam,de ettől is meg vagyok rémülve,nem tudom mi van velem.

Majd alakul valahogy,én már inkább nem tervezek előre,úgysem az lesz,ahogyan és amit akarok.

2016. ápr. 19. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!