Tetszenél az ellentétes nemű önmagadnak?
Azaz ugyanazok a szokások, ugyanaz a belső, mondjuk ugyanazok a szülők és háttér valahogy máshogyan, ha 10/x-es vagy, akkor az ellentétes nemű is 10/x-es lenne. Ugyanaz a hajszín, szemszín, ízlés stb.
Tetszenétek magatoknak?
Bárcsak létezne egy ilyen ellentétes nemű önmagam *-*
Szóval, igen. Imádnám.
10/6-ot mondanék. Nekem női szemmel leginkább nem a saját színeimmel rendelkező lányok "jönnek be". Nekem sötét hajam van (olyan majdnem fekete, de még sötétbarna haj, fura zöldesbarna árnyalatú szem :D). Inkább az ilyen természetes vörös hajú, fehér bőrű lányok jönnek be meg a világosbarna hajú, cuki szeplősök (érdekes módon férfiban meg a sötét hajú, szemű). Az alkatommal nem lenne bajom, mert ugyan túlsúlyos vagyok, de engem nem zavar, ha vki az, párom sem egy nádszálvékony úriember.
Ami tetszene magamon, az a szemem, az ajkaim, az öltözködési stílusom, az intelligenciám és a kedves, gondoskodó attitűdöm.
Ami még pluszban nem ahhoz képest, hogy nem vagyok az "esetem": szőrösödési hajlam, karikás szemek, hajam (az, hogy gyorsan zsírosodik és minden 2. nap szárazasamponoznom kell) és a túlérzékenységem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!