Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tetszenél az ellentétes nemű...

Tetszenél az ellentétes nemű önmagadnak?

Figyelt kérdés

Azaz ugyanazok a szokások, ugyanaz a belső, mondjuk ugyanazok a szülők és háttér valahogy máshogyan, ha 10/x-es vagy, akkor az ellentétes nemű is 10/x-es lenne. Ugyanaz a hajszín, szemszín, ízlés stb.

Tetszenétek magatoknak?

2016. máj. 2. 20:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Bárcsak létezne egy ilyen ellentétes nemű önmagam *-*

Szóval, igen. Imádnám.

2016. máj. 3. 09:48
 22/24 anonim ***** válasza:

10/6-ot mondanék. Nekem női szemmel leginkább nem a saját színeimmel rendelkező lányok "jönnek be". Nekem sötét hajam van (olyan majdnem fekete, de még sötétbarna haj, fura zöldesbarna árnyalatú szem :D). Inkább az ilyen természetes vörös hajú, fehér bőrű lányok jönnek be meg a világosbarna hajú, cuki szeplősök (érdekes módon férfiban meg a sötét hajú, szemű). Az alkatommal nem lenne bajom, mert ugyan túlsúlyos vagyok, de engem nem zavar, ha vki az, párom sem egy nádszálvékony úriember.

Ami tetszene magamon, az a szemem, az ajkaim, az öltözködési stílusom, az intelligenciám és a kedves, gondoskodó attitűdöm.

Ami még pluszban nem ahhoz képest, hogy nem vagyok az "esetem": szőrösödési hajlam, karikás szemek, hajam (az, hogy gyorsan zsírosodik és minden 2. nap szárazasamponoznom kell) és a túlérzékenységem.

2016. máj. 3. 11:55
 23/24 Sunshinedoll ***** válasza:
Én így is tetszem magamnak, nem kell ahhoz fiúnak vagy akármicsodának lennem.
2016. máj. 3. 16:54
 24/24 anonim ***** válasza:
Együtt nyomnánk meg a piros gombokat,amik küldik ki a rakétákat,egy romantikus éjszakán :DDDD
2019. szept. 16. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!