Tetszenél az ellentétes nemű önmagadnak?
Figyelt kérdés
Azaz ugyanazok a szokások, ugyanaz a belső, mondjuk ugyanazok a szülők és háttér valahogy máshogyan, ha 10/x-es vagy, akkor az ellentétes nemű is 10/x-es lenne. Ugyanaz a hajszín, szemszín, ízlés stb.
Tetszenétek magatoknak?
2016. máj. 2. 20:15
2/24 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés :D
A külsőre nem tudok válaszolni még képzeletben sem, belsőre igen.
5/24 anonim válasza:
Igen ^^ Bár jobban örülnék ha a fiú énemnek nem szőke hanem fekete haja lenne :D
6/24 anonim válasza:
Azt hiszem nem. De tudom, hogy most sem igazán csípnek az ellentétes neműek. A magasság sem mindegy egy férfinél/nőnél.
Háttér,szülők...szóba se állnék magammal.
Külsőre, csak a nemhez illő magasággal, 'elmegy' kategória.
Belső, az tetszene a legjobban. ;D
7/24 anonim válasza:
Így sem vagyok 100%-ig elégedett magammal, úgyhogy alapos átgondolás után a válaszom inkább a nemhez közelít.
9/24 anonim válasza:
Van egy érdekes stílusom, amit néha én magam se bírok elviselni, úgyhogy nem hinném.
Bár a mosolyomért sok srác odavan, szóval kitudja. :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!