Azaz ugyanazok a szokások, ugyanaz a belső, mondjuk ugyanazok a szülők és háttér valahogy máshogyan, ha 10/x-es vagy, akkor az ellentétes nemű is 10/x-es lenne. Ugyanaz a hajszín, szemszín, ízlés stb.
Van is egy ismerősöm, akiben akad némi közös vonás. De azért korántsem teljesen.
Lássuk csak:
Apa viccelődne apával, anya lélekbúvárkodna anyával, ez a része oké. Én viszont nem is ismerném önmagam, mert ő az egyik barlangban, én a másikban - amúgy szép pár lennénk, veszekedéstől sem kéne tartanunk. Távolról tetszene is.
Sőt, ha alkotás közben magával ragad a múzsa, még feltételes módot sem kell használni. Lélekben meglehetősen kétnemű vagyok.
2016. máj. 2. 21:23
14/24 anonim válasza:
Undorodnék magamtól. Mondjuk ha a férfi énem is ilyen gusztustalan lenne, mint én, én is tőle, szóval...:D
2016. máj. 2. 21:23
15/24 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nem kell ellentétes neműnek elképzeld magad ahhoz hogy szeresd magad. Egyes emberek hajlamosak az önimádatra, magukat tartják a legfontosabbnak, akár szerelembe is eshetnek.
De tételezzük fel hogy találkoznánk egy ellentétes nemű teljesen ugyanolyan személlyel. Ha tetszenénk egymásnak, szerelembe esnénk, az már egyenlő azzal is hogy saját magunkba vagyunk szerelmesek. Bár az igazság az hogy lehet így tudnánk a legboldogabbak lenni, mert a vágyaink egyeznének, minden igényünk azonos lenne, és tudnánk miként okozhatunk a legnagyobb örömet a másik önmagunknak. De idővel akár unalmassá is válhatna hogy nincsenek különbségek.
Üdvözlettel,
Anonim Pszichológus
2016. máj. 2. 21:39
16/24 anonim válasza:
Nem biztos, hogy értem a kérdést. tehát ha kék szemű, festett szőke, magas lány vagyok, némi súlyfelesleggel, de formás alakkal, és jó családi háttérrel, akkor festett szőke, kék szemű, némileg túlsúlyos, de nem rossz testalkatú, magas srác lennék, akinek a szüli jól állnak anyagilag? Hát... nem tudom tetszenék-e, sok mindentől függ, szerintem ez így még nem eldönthető.
2016. máj. 2. 21:55
17/24 anonim válasza:
Jo kerdes:D
Igazabol vagy imadnank vagy utalnank egymast. Ha valasztani kell akkor a belso miatt tuti egy hullamhosszon lennek:)
Es a szeretkezes is isteni lenne.
2016. máj. 2. 21:59
18/24 anonim válasza:
Külsőre nem hiszem. Én alacsony vagyok és mindig a magas pasik vonzottak. Fiatalabbnak nézek ki a koromnál, de nem szeretem a kölyök képű férfiakat. Igazából a totál ellentétem tetszik az ellentétes nemben. Belsőre elgondolkodtató. Nagyon vonzó lenne, hogy ugyanaz az érdeklődési körünk, úgy látja a világot, ahogy én, ugyanakkor, ha pl az önértékelési probléma is ugyanúgy meglenne, már nem működne a dolog. Két önmarcangoló, visszahúzódó ember nem hinném, hogy hosszú távon megmaradna egymás mellett, ha egyáltalán valami csoda folytán kapcsolat alakulna ki közöttük.. Bár ez tényleg nagyon nehéz, mert az, hogy a belső tulajdonságok és szokások egy az egyben egyeznek, elképzelhetetlen mit váltana ki, írna felül.
2016. máj. 2. 22:36
19/24 Blade Bone válasza:
Nem hinném, egyrészt versengő típus vagyok, és ha a másik is ilyen lenne nagyon nem csípném... Másrészt meg, önmagam belsőjével rendelkező embert nem lenne nehéz meghódítani, szeretem a kihívást, és a megújulást, és bár ő is ilyen lenne, utálnám, mert valószínűleg inkább ellenfelet látnék benne, nem társat.
2016. máj. 3. 00:17
20/24 elwera válasza:
Kinézetre nem tetszene és lehet hogy unnám vele a beszélgetést is. Magammal nem szeretek dumcsizni.
Talán egy dolog kötne össze minket, a hobbijaink. Nyáron biztos mennék vele bringázni, csónakázni és strandra, jó időben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!