Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Mondjátok már meg,...

Lányok! Mondjátok már meg, hogy mi tetszik nektek ezekben a swag yolo páwa "fiúk"ban?

Figyelt kérdés

Most komolyan bejön nektek hogy a fiúk csücsörítenek meg felhuzogatják a szemöldöküket a képeken?? Ez a trendi?

A kérdés nem letámadás akar lenni,nyilván vannak kivételek,de egyre több lánynál látni hogy ilyen kis beképzelt páwákkal lógnak.

Engem annyira idegesítenek,hogy nem is tudom elmondani.

Megnéztek egy 10-15 évvel ezelőtti csoportképet: a fiúk nem csücsörítenek,nem pózolgatnak,csak egyszerűen mosolyognak

Ezek meg: csak elég ránézni a Facebookra ...

Remélem,hogy nem lesz egyre több lány,akinek az ilyenek jönnek be,mert higyjétek el,hogy nem kell minden ilyen fiút kipróbálni,várjatok,ameddig eljön az igazi,mert így sosem lesztek boldogak.

És lányok tudom már ismétlem magam,de mély tisztelet a kivételnek,aki akkor jár egy sráccal,amikor szerelmes belé.

Mert rengeteg lány csak kipróbálja a fiúkat,de ez nem is igazi szerelem...

Nem kell elkapkodni a dolgot és nem kell minden ilyen fiút kipróbálni,mert ha van pénze,attól még lehet egy bunkó paraszt.És általában az olyan fiúk,mint én ezekre a lányokra a ..... jelzőt tesszük.

Nekem nem az öltöszködéssel van bajom,inkább a stílussal,meg hogy mennyit változott ez a világ.

Ha fiúk,lányok egyetértenek velem,írjanak.

2016. ápr. 17. 08:29
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
de továbbra se tudsz adni semmi értelmes érvet ...
2016. ápr. 21. 06:55
 32/33 A kérdező kommentje:

Na ne mondjátok már hogy ezrk olyan keményen edzenének,max felraknak róla egy jépet,hogy kockás a hasuk.

Látom itt senki se ért nagyon ehhez,szóval mondom,hogy a kockahas nem az erősséget,hanem a vékonyságot sugározza(ha olyanra gondoltok mint ami ezeknek van,mert azért egy testépítőé,vagy másik igazi sportolóé az teljesen más mint ez)

mindenkinek kockában helyezkedik el a hasizma,ha picit rágyúr,de csak tényleg pár hónapot,és 1-2% zsír van rajta akkor már rendesen kirajzolódikneki

2016. ápr. 21. 07:01
 33/33 anonim válasza:
55%

Nekem egyáltalán nem jönnek be, és szerencsére nem gyakran

látok páwákat, de facebook-os képeiket gyakran látom, és

szerintem iszonyú hülyén néznek ki.Most komolyan! Megfogom

az egyik seprűfejet, és feltörlöm vele a padlót!

2016. máj. 2. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!