Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Mondjátok már meg,...

Lányok! Mondjátok már meg, hogy mi tetszik nektek ezekben a swag yolo páwa "fiúk"ban?

Figyelt kérdés

Most komolyan bejön nektek hogy a fiúk csücsörítenek meg felhuzogatják a szemöldöküket a képeken?? Ez a trendi?

A kérdés nem letámadás akar lenni,nyilván vannak kivételek,de egyre több lánynál látni hogy ilyen kis beképzelt páwákkal lógnak.

Engem annyira idegesítenek,hogy nem is tudom elmondani.

Megnéztek egy 10-15 évvel ezelőtti csoportképet: a fiúk nem csücsörítenek,nem pózolgatnak,csak egyszerűen mosolyognak

Ezek meg: csak elég ránézni a Facebookra ...

Remélem,hogy nem lesz egyre több lány,akinek az ilyenek jönnek be,mert higyjétek el,hogy nem kell minden ilyen fiút kipróbálni,várjatok,ameddig eljön az igazi,mert így sosem lesztek boldogak.

És lányok tudom már ismétlem magam,de mély tisztelet a kivételnek,aki akkor jár egy sráccal,amikor szerelmes belé.

Mert rengeteg lány csak kipróbálja a fiúkat,de ez nem is igazi szerelem...

Nem kell elkapkodni a dolgot és nem kell minden ilyen fiút kipróbálni,mert ha van pénze,attól még lehet egy bunkó paraszt.És általában az olyan fiúk,mint én ezekre a lányokra a ..... jelzőt tesszük.

Nekem nem az öltöszködéssel van bajom,inkább a stílussal,meg hogy mennyit változott ez a világ.

Ha fiúk,lányok egyetértenek velem,írjanak.

2016. ápr. 17. 08:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Biztos vannak a te korosztályodban is visszafogottabb lányok, akiknek a hozzájuk hasonló fiúk tetszenek. (Ők is lehetnek szépek, legfeljebb nem olyan kihívóak.)

Nézz körül jobban az iskolában, vagy keress valamilyen hobbit, sportot - járj el zeneiskolába/szakkörre/egyesületbe.

2016. ápr. 17. 09:53
 12/33 anonim ***** válasza:
Minden korszaknak megvan a maga kamaszdilije, szerintem nem kell ezen fennakadni. Az én időmben a répanadrágosok és a rockerek között feszült az ellentét.:-) Majd ez is elmúlik ecsethajastul, férfiszoknyástul, és jön helyette más, ami kiveri a biztosítékot. Talán a lányok sem úgy festik majd magukat, mint Kudlik Júlia vagy Ruttkai Éva a 60-as években, amikor az egyforma, vastag smink és öltözék miatt csak a hajuk színéről lehetett megkülönböztetni a nőket.
2016. ápr. 17. 09:53
 13/33 anonim ***** válasza:
78%
azért, mert mindenkinek más jönbe... van, akinek ez, van, akinak az, nem kell ezen hisztizni, mindenki keressen magához illő párt, a többiekkel meg nem kell foglalkozni...
2016. ápr. 17. 12:09
 14/33 anonim ***** válasza:
43%
8-as vagyok:vártam, hogy lepontozzatok:D amúgy az életstílusuk nekem sem jön be, hogy mindig a plázában lógnak, elég egocentrikus életvitel. De a turis, igénytelen vagy kényelmességre törekvő fiúktól jobban kiráz a hideg. Persze a v-nyakú póló meg a mélyen kivágott felsők elég meleges, plusz a nagyon egyedi bronx-os számos póló is nagyon irritáló. De vegyen fel inkább egy fullcapet, persze, ha nincs 5cm-re feltolva a fején, mint egy melegítőt...
2016. ápr. 17. 19:25
 15/33 anonim ***** válasza:

[link]

Parancsolj, utolsó, gyönyörködj. Biztosan remek, férfias személyiség tükrei ezek a ruhadarabok.:D

2016. ápr. 17. 19:42
 16/33 anonim ***** válasza:
igen, férfias és jól is néz ki. nekem is van két olyan csaptársam aki modellkedik és hát nem nagyon lehet megmondani néhány képen h most lány vagy fiú valójában, de k jól áll neki és mindenesetre hatalmas csajfaló mindkettő. ma már nem divat a nagy szőrös macsó-ideál, hidd el. egy fiú is legyen igényes, ez teljesen alap!!
2016. ápr. 17. 20:46
 17/33 anonim ***** válasza:
69%

Nekem fontosabb, hogy az agyára legyen igényes egy ember, akár férfi, akár nő. Legyen művelt, okos, tájékozott, lehessen vele beszélgetni érdekes dolgokról, legyen tisztességes és bátor, legyen normális értékrendje, és motivációja az állandó fejlődésre, új dolgok megismerésére. Nem érdekel, mennyibe kerül a legtrendibb alsógatya, vagy mi az új frizuradivat, nem óhajtok ilyesmiről társalogni. Egy olyan srác, aki megfelel a fentieknek, szakadt melegítőben, turis ruhában is talpig férfi (bár az ilyenekre felnőttként ez már biztosan nem jellemző), a többi meg selejt a "legmenőbb" göncben is.

Természetesen ez a saját véleményem, mindenki olyat választ magának, amilyet akar.:-)

2016. ápr. 17. 21:00
 18/33 A kérdező kommentje:

Utolsó! Köszönöm szépen,nagyon örülök,hogy vannak még lányok,akiknek az értelmes férfiak jönnek be,és egyetértek veled,ilyennek kéne lenni az összes lánynak,le a kalappal,most már ezt tudom mondani. Sajnos sokszor nem a nemnormálisak,hanem a normálisak tűnnek ki a tömegből.

Amúgy nem is tudom,hogy miért törődök én ezekkel,csak ma ránéztem a Facebookra,és annyira irritált egy kép,hogy gondoltam megkérdezem,hogy mi az ami ezekben tetszik nektek.

2016. ápr. 17. 21:18
 19/33 anonim ***** válasza:
egyébként milyen az a yolo fiú? ezt a szót még nem hallottam
2016. ápr. 17. 23:57
 20/33 anonim válasza:
...elgondolkodtató..... ahogy az is , hogy mi mit gondolunk... talán , azért szeretünk bele ,a "mainapi b**i páva" fiúkba .. mert talán , az hogy egyesek , foglalkoznak magukkal .. már szinte , "elcsövesültek" .. már , ha van ilyen szó .. amúgy az olyan fajtáknak , mint ti .. ("elcsövesedett beképzelt balf***oknak").. a lányon , csak a külseje érdekel.. pl. az alakja..g**i vékony legyen , jól nézzen ki , legyen "nomális" , mindegy , csak feleljen meg , a ti kis szabályaitoknak.. de az , hogy te hogy nézel ki , az ne számítson.. az azért , már egy kicsit túlzás! ...szóval.. most már , hogy valakik (!) kezdenek magukkal valamit , kezd egyenlővé válni .. végre .. .. de attól , még , hogy kezdenek a hajukkal valamit , vagy .. mondjuk elkezdenek edzeni .. attól még.. tehát, az , hogy edzett a teste, és cuki a haja.. (nekem , pedig nagyon is bejön ez a stílus:D)..attól , még nem nevezhető b**inak... de pl. van olyan .. mint ti.. az ilyen kis elcsövesedett beképzelt sokravágyó p*rasztok , már megérdemlik az ilyesféle címeket...
2016. ápr. 19. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!