Lányok! Mondjátok már meg, hogy mi tetszik nektek ezekben a swag yolo páwa "fiúk"ban?
Most komolyan bejön nektek hogy a fiúk csücsörítenek meg felhuzogatják a szemöldöküket a képeken?? Ez a trendi?
A kérdés nem letámadás akar lenni,nyilván vannak kivételek,de egyre több lánynál látni hogy ilyen kis beképzelt páwákkal lógnak.
Engem annyira idegesítenek,hogy nem is tudom elmondani.
Megnéztek egy 10-15 évvel ezelőtti csoportképet: a fiúk nem csücsörítenek,nem pózolgatnak,csak egyszerűen mosolyognak
Ezek meg: csak elég ránézni a Facebookra ...
Remélem,hogy nem lesz egyre több lány,akinek az ilyenek jönnek be,mert higyjétek el,hogy nem kell minden ilyen fiút kipróbálni,várjatok,ameddig eljön az igazi,mert így sosem lesztek boldogak.
És lányok tudom már ismétlem magam,de mély tisztelet a kivételnek,aki akkor jár egy sráccal,amikor szerelmes belé.
Mert rengeteg lány csak kipróbálja a fiúkat,de ez nem is igazi szerelem...
Nem kell elkapkodni a dolgot és nem kell minden ilyen fiút kipróbálni,mert ha van pénze,attól még lehet egy bunkó paraszt.És általában az olyan fiúk,mint én ezekre a lányokra a ..... jelzőt tesszük.
Nekem nem az öltöszködéssel van bajom,inkább a stílussal,meg hogy mennyit változott ez a világ.
Ha fiúk,lányok egyetértenek velem,írjanak.
Biztos vannak a te korosztályodban is visszafogottabb lányok, akiknek a hozzájuk hasonló fiúk tetszenek. (Ők is lehetnek szépek, legfeljebb nem olyan kihívóak.)
Nézz körül jobban az iskolában, vagy keress valamilyen hobbit, sportot - járj el zeneiskolába/szakkörre/egyesületbe.
Parancsolj, utolsó, gyönyörködj. Biztosan remek, férfias személyiség tükrei ezek a ruhadarabok.:D
Nekem fontosabb, hogy az agyára legyen igényes egy ember, akár férfi, akár nő. Legyen művelt, okos, tájékozott, lehessen vele beszélgetni érdekes dolgokról, legyen tisztességes és bátor, legyen normális értékrendje, és motivációja az állandó fejlődésre, új dolgok megismerésére. Nem érdekel, mennyibe kerül a legtrendibb alsógatya, vagy mi az új frizuradivat, nem óhajtok ilyesmiről társalogni. Egy olyan srác, aki megfelel a fentieknek, szakadt melegítőben, turis ruhában is talpig férfi (bár az ilyenekre felnőttként ez már biztosan nem jellemző), a többi meg selejt a "legmenőbb" göncben is.
Természetesen ez a saját véleményem, mindenki olyat választ magának, amilyet akar.:-)
Utolsó! Köszönöm szépen,nagyon örülök,hogy vannak még lányok,akiknek az értelmes férfiak jönnek be,és egyetértek veled,ilyennek kéne lenni az összes lánynak,le a kalappal,most már ezt tudom mondani. Sajnos sokszor nem a nemnormálisak,hanem a normálisak tűnnek ki a tömegből.
Amúgy nem is tudom,hogy miért törődök én ezekkel,csak ma ránéztem a Facebookra,és annyira irritált egy kép,hogy gondoltam megkérdezem,hogy mi az ami ezekben tetszik nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!