Lányok! Mondjátok már meg, hogy mi tetszik nektek ezekben a swag yolo páwa "fiúk"ban?
Most komolyan bejön nektek hogy a fiúk csücsörítenek meg felhuzogatják a szemöldöküket a képeken?? Ez a trendi?
A kérdés nem letámadás akar lenni,nyilván vannak kivételek,de egyre több lánynál látni hogy ilyen kis beképzelt páwákkal lógnak.
Engem annyira idegesítenek,hogy nem is tudom elmondani.
Megnéztek egy 10-15 évvel ezelőtti csoportképet: a fiúk nem csücsörítenek,nem pózolgatnak,csak egyszerűen mosolyognak
Ezek meg: csak elég ránézni a Facebookra ...
Remélem,hogy nem lesz egyre több lány,akinek az ilyenek jönnek be,mert higyjétek el,hogy nem kell minden ilyen fiút kipróbálni,várjatok,ameddig eljön az igazi,mert így sosem lesztek boldogak.
És lányok tudom már ismétlem magam,de mély tisztelet a kivételnek,aki akkor jár egy sráccal,amikor szerelmes belé.
Mert rengeteg lány csak kipróbálja a fiúkat,de ez nem is igazi szerelem...
Nem kell elkapkodni a dolgot és nem kell minden ilyen fiút kipróbálni,mert ha van pénze,attól még lehet egy bunkó paraszt.És általában az olyan fiúk,mint én ezekre a lányokra a ..... jelzőt tesszük.
Nekem nem az öltöszködéssel van bajom,inkább a stílussal,meg hogy mennyit változott ez a világ.
Ha fiúk,lányok egyetértenek velem,írjanak.
Egyetértek veled. Az osztályomban is van kettő. Egyik legszörnyűbb eset (már többször megtörtént), amikor elmondják, hogy a pénzüket (pl. karácsonyi stb.) ruhára költik. Az összeset.
Én nem költöm az összes pénzem ruhára.
16/L
Írtam,hogy nem az öltözködessel van a bajom,hanem a stílussal.
Szerintem is legyen csinos egy lány meg törődjön a kinézetével,bár ezek a plázacicák annyira nem jönnek be,amikor már inkább elmegy a plázába,minthogy velem legyen,na az már kicsit cikis.
Na de amikor egy fiú plázacica.... fúúúj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!