Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Mondjátok már meg,...

Lányok! Mondjátok már meg, hogy mi tetszik nektek ezekben a swag yolo páwa "fiúk"ban?

Figyelt kérdés

Most komolyan bejön nektek hogy a fiúk csücsörítenek meg felhuzogatják a szemöldöküket a képeken?? Ez a trendi?

A kérdés nem letámadás akar lenni,nyilván vannak kivételek,de egyre több lánynál látni hogy ilyen kis beképzelt páwákkal lógnak.

Engem annyira idegesítenek,hogy nem is tudom elmondani.

Megnéztek egy 10-15 évvel ezelőtti csoportképet: a fiúk nem csücsörítenek,nem pózolgatnak,csak egyszerűen mosolyognak

Ezek meg: csak elég ránézni a Facebookra ...

Remélem,hogy nem lesz egyre több lány,akinek az ilyenek jönnek be,mert higyjétek el,hogy nem kell minden ilyen fiút kipróbálni,várjatok,ameddig eljön az igazi,mert így sosem lesztek boldogak.

És lányok tudom már ismétlem magam,de mély tisztelet a kivételnek,aki akkor jár egy sráccal,amikor szerelmes belé.

Mert rengeteg lány csak kipróbálja a fiúkat,de ez nem is igazi szerelem...

Nem kell elkapkodni a dolgot és nem kell minden ilyen fiút kipróbálni,mert ha van pénze,attól még lehet egy bunkó paraszt.És általában az olyan fiúk,mint én ezekre a lányokra a ..... jelzőt tesszük.

Nekem nem az öltöszködéssel van bajom,inkább a stílussal,meg hogy mennyit változott ez a világ.

Ha fiúk,lányok egyetértenek velem,írjanak.

2016. ápr. 17. 08:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
na végre, ezek szerint van még olyan lány, aki értékeli, ha egy fiú igényes .... végül is mit várunk, ez mindig is a kisebbség lesz.
2016. ápr. 19. 20:51
 22/33 anonim ***** válasza:
54%

Teszkó-pénztárosnőnek elhiszem, hogy pont elég, ha a fiúnak cuki haja van.

Nekem a doktorátusommal ez kevés, nem itt kezdődik az igényesség.:-)

2016. ápr. 19. 23:43
 23/33 anonim ***** válasza:
a két dolgot ne keverjük. úgy érted, ha valaki PhD-zik, akkor az felmentést ad neki az igényesség alól? elég vicces egy meglátás, bár kétségtelenül nagyon magyar.
2016. ápr. 20. 07:39
 24/33 anonim ***** válasza:
32%
Az a baj, hogy még mindig nem tudsz különbséget tenni a divatmajom tucatgyík és az igényes ember között. Amúgy mutass nekem valakit, aki PhD-vel szakadt melegítőben jár - már ha egyáltalán ismersz olyan fiút, aki túljutott legalább az érettségin.😀
2016. ápr. 20. 16:21
 25/33 anonim ***** válasza:
már hogy ismernék, nyilván rajtad kívül nincs másnak PhD-je ...
2016. ápr. 20. 18:03
 26/33 A kérdező kommentje:

24-esnek igaza van.

Attól,hogy valaki igényes,figyel a külsőjére,attól még nem páwa.

A páwák alatt nem azokat értjük,akik adnak a megjelenésükre,hanem azokat,akik seprűhajjal,kinőtt pólóban,Justin Biebert utánnozva csücsörítve pózolgatnak a Facebook képeiken (körülbelül). Ja és enyhén kifejezve b**inak látszó(vagy azok is) stílussal.

Szóval ennyit erről,engem nagyon irritálnak és irritálni is fognak mindig is,de én sosem fogok közéjük tartozni,remélem találok egy olyan lányt,aki nem azt nézi,hány lájk van a profilképemen,mennyire vagyok ismert,mennyi pénzem van stb..remélem lesz olyan,aki azért szeret,mert értelmes vagyok,a saját fejem után megyek,nem majmolok semmit,kedves vagyok vele és teljes szívből szeretem. Vita lezárva,köszi a válaszokat.

További szép napot!

2016. ápr. 20. 18:58
 27/33 anonim ***** válasza:
már csak az a kérdés h te mit értesz plázacica fiú alatt
2016. ápr. 20. 20:24
 28/33 A kérdező kommentje:

Akik azzal töltik a szabadidejüket (ami elég sok van,mert nem hinném hogy valami igen sokat tanulnának vagy éppen magánórákra,szakkörökre járnánák),hogy elmennek plázákba meg mindenféle nagymenő helyekre vásárolgatni. És itt ne írja le mégegyszer valaki,hogy "azért,mert törődnek a külsejükkel,stb.",mert már elmondtam,hogy erről mi a véleményem. Más fiúk fociznak délután,ezek meg vásárolgatnak és még amielőtt megvennék a ruhát,azért biztonság kedvéért posztolnak Instagramra egy tükörbe fényképezős b*zis képet.

Szóval ezt értem a plátacica fiúk alatt.

2016. ápr. 20. 21:20
 29/33 anonim ***** válasza:
9%

hát most ez hülyeség, sztem te a metroszexuális fiúkkal kavarod ezt az egész témát.

eleve: a jobb edzések este vannak, tehát ez kiesett. tanulni pedig utána szoktak. az önmagában h szeret adni magára és divatosan öltözködni, és netán még szoláriumba is jár, na meg netán még le is fotózza magát, hidd el, ettől nem lesz pawa, max igényes és izgató, és persze a nem túl igényes rétegek számára irritáló.

2016. ápr. 20. 22:37
 30/33 anonim ***** válasza:
Nem, nem irritáló, a valóban igényesek számára csak szánalmas.:D
2016. ápr. 20. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!