Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a haláloddal megmenthetnéd...

Ha a haláloddal megmenthetnéd 100 halálosan beteg gyerek életét, meghalnál értük?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 15. 12:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem
2016. ápr. 15. 23:53
 22/26 elwera ***** válasza:
75%
Elég nagy nyomás lenne az, hogy ott az a 100 gyerek, aki csak arra vár hogy meghaljak. Először nem hiszem hogy akarnám, de aztán lehet hogy rá tudnának beszélni. Viszont csak úgy lennék hajlandó meghalni, hogy ne fájjon.
2016. ápr. 16. 00:56
 23/26 MartinovHardware válasza:
82%
Véletlenül sem. Borzalmas a túlnépesedés, a létszámot le kellene vinni 6 milliárd alá... Egy ilyen húzással csak tovább romlana a helyzet.
2016. ápr. 16. 03:10
 24/26 Borbás Gyula válasza:
0%
Szerintem a 100-beteg gyerek közül te vagy az egyik,és te menthetetlen vagy szerintem.Mi van,mártír akarsz lenni???
2016. máj. 7. 11:22
 25/26 anonim ***** válasza:
Kizárt
2016. máj. 26. 17:15
 26/26 anonim ***** válasza:

Ha nagyon öreg, vagy halálos beteg lennék, akkor szerintem igen. Ilyen helyzetben nekem már úgyis mindegy, vagy nem??? :D

A fájdalomtól és a szenvedéstől egyszerűen nem tudok félni.

Egyelőre a haláltól még nagyon félek, de lehet, hogy rá lehetne beszélni.

Most, fiatalon csak akkor mennék bele, hogyha híressé válhatnék a jótettemmel. :D

Legjobban annak örülnék, ha még a halálom előtt egyszer benne lehetnék a tévében és a halálom után minden iskolában tanítanának rólam. :D

Dicsőség nélkül viszont szinte biztos, hogy ilyen fiatalon nem tenném meg.

( Most tudom, hogy le leszek pontozva, mert másképp gondolkozok, mint a többség.

Mert ha valaki nem fél a fájdalomtól az bűn. Ha valaki szeretne híres lenni, az még nagyobb bűn. Megértettem... :D )

2020. máj. 9. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!