Ha a haláloddal megmenthetnéd 100 halálosan beteg gyerek életét, meghalnál értük?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 15. 12:49
22/26 elwera válasza:
Elég nagy nyomás lenne az, hogy ott az a 100 gyerek, aki csak arra vár hogy meghaljak. Először nem hiszem hogy akarnám, de aztán lehet hogy rá tudnának beszélni. Viszont csak úgy lennék hajlandó meghalni, hogy ne fájjon.
23/26 MartinovHardware válasza:
Véletlenül sem. Borzalmas a túlnépesedés, a létszámot le kellene vinni 6 milliárd alá... Egy ilyen húzással csak tovább romlana a helyzet.
24/26 Borbás Gyula válasza:
Szerintem a 100-beteg gyerek közül te vagy az egyik,és te menthetetlen vagy szerintem.Mi van,mártír akarsz lenni???
26/26 anonim válasza:
Ha nagyon öreg, vagy halálos beteg lennék, akkor szerintem igen. Ilyen helyzetben nekem már úgyis mindegy, vagy nem??? :D
A fájdalomtól és a szenvedéstől egyszerűen nem tudok félni.
Egyelőre a haláltól még nagyon félek, de lehet, hogy rá lehetne beszélni.
Most, fiatalon csak akkor mennék bele, hogyha híressé válhatnék a jótettemmel. :D
Legjobban annak örülnék, ha még a halálom előtt egyszer benne lehetnék a tévében és a halálom után minden iskolában tanítanának rólam. :D
Dicsőség nélkül viszont szinte biztos, hogy ilyen fiatalon nem tenném meg.
( Most tudom, hogy le leszek pontozva, mert másképp gondolkozok, mint a többség.
Mert ha valaki nem fél a fájdalomtól az bűn. Ha valaki szeretne híres lenni, az még nagyobb bűn. Megértettem... :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!